joi, 20 iunie 2013

Povestea de succes a Li Xiang - un milionar tânăr din China

Este posibil să devină un milionar înainte de numai 30 de ani, datorita perseverenței și tenacitatea? Este posibil să se facă milioane pe Internet? Multi sunt în căutarea de răspunsuri la aceste întrebări de ani, și un tânăr chinez pe nume Li Xiang le-a răspuns, câștigând de la site-ul sau mai mult de 200 de milioane de yuani - aproximativ 32 de milioane de dolari.

Cum de a transforma cunoștințele în bani
În ciuda faptului că Li Xiang a crescut într-o familie de artisti, interesele sale nu s-au limitat la arta. De la o varsta frageda a fost interesat de absolut tot ceea ce era într-un fel legate de IT-tehnologii - pentru a obține noi cunoștințe, a cheltuit toți banii de buzunar, nu lipsește un singur jurnal dedicat la subiectele sale preferate. Viitorul milionar visa de a deveni un editor de unul dintre aceste publicații, precum și pentru realizarea de vis a inceput sa colaboreze cu unele publicații ca un autor.
Activitate pe cont propriu a dat roade - încă un elev Li Xiang primit taxele bune pentru articolele sale, și părea să fie un vis devenit realitate pentru scaun editorial. Dar, la mijlocul anilor '90 ai secolului trecut, în China a venit internetul și prioritatile tinarului programator s-au schimbat.
Cel mai bun mod de a transforma cunostintele sale acumulate în bani, Li Xiang considerat înființarea site-ul propriu pe cursul, IT-tehnologii. Chiar și prima experiență în acest domeniu a fost mai mult succes - nu a absolvit liceul, Li Xiang a fost capabil de a câștiga 100.000 de yuani în doar un an funcționare a site-ului. Pentru a obține un astfel de rezultat, în fiecare dimineață la ora 3:00 la începutul de clase, în scopul de a umple portalul cu cele mai recente informații și știri din lume de computere unice.

Real succes
Respingerea vânzarea site-ului, Li Xiang nu a pierdut - după câțiva ani de averea sa personala a crescut de mai multe ori. Conform estimărilor analiștilor financiari, astăzi este de aproximativ 200 de milioane de yuani, iar acest lucru nu este limita. Dezvoltarea portalului pcpop.com, Li echipa Xiang, formată din aproape 1.000 deja profesioniști ar putea să-l de-al treilea cel mai vizitat site-ul în China. Astăzi, mai mult de 20% din vizita publicul țintă de numele său, dar planurile de a atrage un milionar tânăr cel puțin jumătate din potențialii clienți. Este în viitorul apropiat va crește veniturile totale ale companiei Li Xiang aproape sa dublat.
Li Xiang din China a devenit un adevărat simbol al succesului, în picioare într-un rând cu astfel de cifre semnificative în lumea computerelor ca Steve Jobs, Bill Gates sau Steve Wozniak. Nu are ca scop să se îmbogățească, e doar un om chinez tânăr studiind din greu, astfel că a fost interesant să-l - și a ajuns în cele din urmă culmile succesului. În cuvintele lui Li Xiang, l-au ajutat atinge obiectivul de muncă extrem de grea și perseverență.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu