vineri, 21 iunie 2013

Poveste de succes - Ursula Burns

Succesul în ciuda circumstanțelor - este posibil pentru femei de culoare care au crescut într-un cartier sărac? Pentru cea mai mare parte răspunsul este nu, dar nu pentru ea. Ursula Burns, șeful de o mare corporație Xerox, unul dintre managerii cei mai de succes din America, sa dovedit un excelent inginer - o persoană care nu depinde de circumstanțe.

Lecții din copilărie
Ea a fost născuta și a petrecut copilăria și tinerețea într-una din zonele cele mai defavorizate si gasca - Lower East Side din Manhattan a avut gloria de locul în care este mai bine să nu expus în mod inutil. Mama ei, care crește trei copii, fără nici un ajutor, este primul și cel mai important fiica profesorului de predare ei la ceea ce este cel mai important - nu în cazul în care locuiți, ci mai degrabă cine esti cu sunt. Aceste cuvinte au devenit un fel de motto Ursula și ia permis să se odihnească niciodată pe lauri.
Dorind să iasă din sărăcie și pentru a câștiga mai mulți bani, viitor femeile de afaceri a petrecut ore la biblioteca locală încearcă să dau seama ce fel de profesie va ajuta pentru a atinge succesul în viață. Ca urmare, alegerea ei a fost suficient de specifice pentru femei profesie - a decis pentru a deveni un inginer mecanic. Științe exacte s-au dat la ea ușor, astfel încât pentru a atinge obiectivul și a fost capabil de a obține o educație fără dificultate.

Studiu și prima întâlnire cu Xerox
Pentru Burns a ales profesia din New York Institutul Politehnic, și apoi Graduate School de la Universitatea Columbia. Una dintre practicile foarte primul student care a condus-o companie Xerox, unde și de la acel moment, soarta de Ursula și transnaționale gigant multi-miliarde de dolari interconectate pentru totdeauna.
Primul pas intr-o ametitoare Burns cariera a devenit un inginer stagiar. După absolvire, ea a continuat să lucreze în această poziție, care, la momentul ei deplin multumiti. Deveni un lider Ursula nu a planificat, și aplicate cu succes de peretii cunoștințele obținute a instituției pe o lucrare pur tehnică. Întrebarea dacă un funcționar comun sau inginer pentru a deveni un miliardar, nu o ia pentru că salariul ei este permis să ducă o existență tolerabil, și de a ajuta mama vechi.

Ca prezența de convingeri puternice poate schimba viața
Odată, în timpul unei ședințe ordinare a Ursula Burns Marketing destul de brusc a reacționat la declarația de colegii săi că femeile nu sunt capabile să-și asume funcții de conducere și să lucreze față de ei succes vizibile. Claritate și curajul tânărului inginer lovit Waylon Hicks, care a avut loc la timp, ca vice-presedinte al companiei. Se consideră că acestea sunt calitățile care va ajuta sa pentru a deveni un om de afaceri cu adevărat de succes, astfel Ursula Hicks invitat la recepție și ia oferit un loc de muncă ca asistent personal.
Acest lucru ia dat posibilitatea de a înțelege mai bine principiile de manageri și să câștige experiență de neprețuit. Curând, ea a lucrat ca referent la CEO al Xerox, și mai târziu, ea a primit o nominalizare pentru postul de vice-presedinte, care a fost implicat în dezvoltarea de fax și imprimare color.
2007 a adus-o la postul de președinte al Xerox, iar în 2009 a devenit CEO, succesorul CEO, Anne Mulcahy.
Astfel, cariera de Ursula Burns a devenit cel mai de succes, printre alte femei de culoare care lucrează în domenii tehnice. Dar principala diferență de la alte manageri bine-cunoscute se află în altă parte - a ajutat-o ​​să obțină un succes fără studii de specialitate în domeniul de economie și management, și combinația perfectă de cunoștințe de inginerie și de experiența acumulată în diferite poziții în cadrul companiei.
Astăzi, ea este capul de corporație mare multinationala cu o cifra de afaceri de mai mult de 25 de miliarde de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu