vineri, 21 iunie 2013

Povestea de succes a lui Andrew Carnegie

Multi bogati au acumulat avere pe cont propriu. Ei nu sunt în așteptare pentru ajutor de la părinți, prieteni, sau soarta, au modelat viața lor de succes. Unul dintre acești oameni bogați - Andrew Carnegie. Fondatorul multimilionar de o companie mare pentru producția de oțel, un om foarte înțelept, și el era renumit pentru faptul că aproape toate din averea sa dona în scopuri caritabile la început. Astfel, Carnegie a dat alte persoane o sansa de a repeta experiența sa, pentru a face lumea un loc mai bun.

Un băiat dintr-o familie săracă
Andrei a fost născut în 1835, în Scoția, o casă mică: nu promitea ceea ce viitorul va aduce familie Carnegie milioane de dolari. După ce a devenit bogat, Andrew a declarat că sărăcia - aparent un obstacol pe calea spre succes, a devenit asistentul său principal.
În Scoția, băiatul a reușit să termine școala primară, să învețe să citească și dragoste de cunoștințe. În 1848, în speranța unei vieți mai bune, Carnegie a emigrat în Statele Unite. Pentru noile lor case au ales cu succes Pennsylvania. Este în această stare, industria de cele mai activ în curs de dezvoltare din țară.
La început, familia a trăit greu. Părinții lui Andrew nu a putut găsi un loc de muncă decent, banii nu este încă suficient. Pentru a ajuta familia, cel mai tânăr Carnegie stăpânit prima profesia de la o fabrică de textile. Băiat de 13 ani a trebuit să lucreze 12 ore pe zi.
Nu este un salariu modest, nici un serviciu program încărcat nu este speriat de Andrew. Mai mult decât atât, în plus față de locul de muncă a fost implicat în auto-educație. Multe băiat colegii nu știu să citească, și Andrei însuși a decis să-și petreacă o zi liberă în bibliotecă.
Accesul la continuarea studiilor, îmbunătățirea, dezvoltarea personală Jr. Carnegie credea șansă, pe care le-a dat destinul. Și acest adolescent sansa nu am vrut să pierd.

Promovarea
Următorul loc de serviciu, Andrew a fost o companie de cale ferată. Aici băiat de 16 ani, a început să distribuie telegrama. Salariul crescut ușor. Mai târziu, Andrew a avut șansa de a lucra la birou. Adolescent observat și luat-o poziție mai mare.
Mișcare de carieră a continuat, este timpul să înlocuiți Andrew Thomas ca șef (1859).
Pe cucerirea a companiei de căi ferate Carnegie Jr. nu sa oprit. Deja în 1855, el a pus casa părintească și o parte din veniturile (500 $) a investit în Adams Express. In ultimii ani el a continuat să investească într-o varietate de companii profitabile, cu capitalul acumulat.

Lucrul, care a adus milioane de dolari
Dar, desigur, Andrew Carnegie nu ar fi cunoscut dacă ar fi continuat cariera ca un simplu angajat. În 1862, el a fondat Lucrărilor Podul Keystone - firma construirea de poduri de fier. La vârsta de 46 de ani, Carnegie a făcut primul milion.
În 80 de ani de companie de oțel fondată de Andrew Carnegie Steel Company, care ia adus titlul și un multimilionar. Compania angajate în producția de fontă, cocs și șine de cale ferată. Inovare, management de afaceri om de afaceri erudit în producție (a găsit o modalitate de producție de masă ieftină de transport feroviar), a permis companiei să devină cel mai mare din industrie.
Carnegie a început să construiască propria lui "imperiu": adaugat la compania lui Gomstedsky Steel Mill, Steel Plant Thomson Pittsburgh Steel Plant, etc
"Repara împreună un capital de" Carnegie deranjat la 66 de ani în: în 1901 a vândut afacerea lui John Morgan. Ultima afacere a adus Andrew 225 milioane $.
Dacă am traduce starea de prețuri curente Carnegie, acesta va fi considerat în miliarde de dolari. Dar a murit un om bogat nu este un om de afaceri mare, așa cum a considerat o astfel de rușine. 90% din averea sa a petrecut pe caritate. Acesta a fost, prin activitatea sa construit Carnegie Hall (New York), Carnegie Institution (Washington), Carnegie Mellon University (Pittsburgh), Andrew a fondat și de fonduri proprii pentru Pace Internațională.
Prin crearea unui imperiu, Carnegie nu a fost gândesc cum să facă o mulțime de bani, el a urmărit scopuri spirituale. El a vrut să ajute pe acei oameni care doresc să se și de fapt, o fac de ajutor. Andrew Carnegie împărtășit capitalul lor în mai multe bucăți, cu speranța că generațiile viitoare vor repeta calea sa. Ei bine, a făcut-o.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu