vineri, 21 iunie 2013

Povestea de succes a Francois Pinault

Cine este el - un om care prețuiește timpul, cheltuieste doar pe ceea ce face bani? Cine este el - un om care vinde totul, de la agrafe de tractoare? Francois Pinault, miliardarul care a atins culmile actuale fără studii superioare și părinți bogați.

Ce adus colectare "de afaceri"?
Potrivit Forbes, in aprilie 2012, François Pinault a avut locul 59 in lista de miliardari. În "Colectia" afacerile Pinot - casa de moda Gucci, casa de licitații Christie, podgorii, Chateau-Latour, Teatrul Marigny (Paris), stațiunile de schi Resorts Vail, și chiar un club de fotbal Rennais.
Avere mare și contacte în guvernul țării de origine a făcut Francois Pinault una dintre cele mai importante figuri din Franța. Cum un nativ al unei familii simple a fost capabil de a realiza astfel de succes?

Rechin in afaceri
În 1973, Pinault a vândut de dezvoltare a companiilor pentru 30 de milioane de franci britanic. Norocul a ajutat un om de afaceri sau un sens de afaceri, dar cel mai bun timp pentru a vinde lucruri Francois nu a putut găsi. După o afacere profitabilă pentru francezul sa prăbușit pe piață, după care milionar recent făcut răscumpărat cu succes al tău aceeași companie de grup Pinault la numai 5 milioane de franci.
De atunci, Pinot ca un broker de asteptat un succes. Pentru această zi, el a continuat să beneficieze de o companie vinde și cumpără altele. Nu timid departe de la un om de afaceri pentru a selecta afacerile de rivalii lor și aliați chiar. În 1989, Paul Paoli oferit Francois Pinault interes capitalurile proprii în achiziționarea companiei. Inițial, doar 20% din acțiuni au fost în mâinile Pino. Dar, după câteva luni, această proporție a crescut semnificativ, francezul a aderat cu succes a companiei de grup. Paoli, fostul presedinte al achizitie, a fost concediat ca și ceilalți directori. Și grupul Pinault a luat o companie de nisa absorbit de aceasta și a devenit un furnizor de echipamente electrice pentru țările africane.
Următoarele tranzacții Francois Pinault evaluate la miliarde de dolari. Casa de Licitatii Christie, achiziționat în 1998, a permis francez nu a devenit doar proprietarul unei afaceri vechi de secole, dar, de asemenea, să primească miliarde de dolari (2003 - 1400000000 $ in 2012 - 3,5 miliarde de dolari). Francois a fost folosit pentru a sparge rutina, entitățile personalului de foc le-a achiziționat, să mănânce și partenerii din întreaga lege. Compania Pinault, este concentrat în crearea de punere în aplicare a lemnului astăzi decât pur și simplu nu se face cu: vânzarea de ciorapi, produse farmaceutice, echipamente de birou, ceasuri și bijuterii, producția de cosmetice, haine si accesorii.
Potrivit celor mai recente Forbes avere combinată de 76 de ani, Francois Pinault este de 13 miliarde de dolari. Desigur, prima companie de Pinault a creat, cu capital de start-up, dar începând de astăzi își datorează pozițiile sale de viață. François Pinault a arătat că o persoană care nu pierde timpul în zadar, are un mâner de fier, în același fler și capacitatea de a juca pentru mize mari, câștigă întotdeauna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu