vineri, 21 iunie 2013

Povestea de succes a lui Carlos Slim Helou

Senorul Carlos Slim Helou - omul din Mexic, chiar și un copil il știe. În ultimii 3 ani în lista celor mai bogati oameni din lume onorabil loc primul aparține om de afaceri mexican - așa cum a sugerat de către revista Forbes. Astăzi, averea sa este estimată la 69 miliarde $ (care reprezintă 8% din PIB-ul Mexicului), și este 20,5 miliarde de dolari mai puțin decât în ​​2011.

Din tată în fiu
Istorie Sliema pot fi considerate tipice - provine dintr-o familie de imigranți săraci, care a devenit un om bogat de succes. Dar aceasta nu este doar asigurat un mexican, iar primul mexican, care a devenit cel mai bogat om din America Latină și planeta.
Sliema fundație de afaceri stabilit de către tatăl său, care a fost implicat în afaceri imobiliare. De fapt, el la învățat să numere toate etapele înainte. Carlos, cum ar fi matematica, iar apoi antreprenor, aceste abilități venit la îndemână. Cu toate acestea, afacerea tatălui său nu poate fi numit un cadou de soartă și pradă ușoară. Afacerea imobiliară a adus un venit constant, ceea ce este suficient pentru a investi câteva în descoperirea unui nou biseness.

Drumul spre succes de afaceri
Carlos a început la comercianți cu amănuntul de bunuri de consum, infiintarea unei companie, care concurează acum cu Wal-Mart. Scopul principal a fost de a atrage cumpărătorii mexicane sărace din toate prețurile favorabile cartiere. Ideea a fost un succes. Apoi Slim angajat în industria minieră de cărbune și minereu. Extinderea și dezvoltarea afacerii sale, antreprenor dezvolte în mod activ relații cu politicieni. Cu alte cuvinte, stabilit scena pentru viitor.
În 1982, Mexic a depășit criza economică. Și în acest moment Slim au început să cumpere în mod activ acțiuni ale societăților care au fost vândute pentru un salariu. Investiția în politica au, de asemenea, roade - a oferit sprijin pentru guvernul de-a lungul anilor. De îndată ce situația economică sa îmbunătățit ușor, Carlos a devenit un om de afaceri de succes. Astfel, el a fost capabil de a crea propriul monopol în sectorul telecomunicațiilor din Mexic, a castigat dreptul de a deveni proprietar al companiei de stat Telefonos de Mexico.
De atunci, Mexic a devenit prea aproape de Sliema, iar proprietarul a decis să-și extindă afacerea. Operatorii de telefonie mobilă limitate regiunile învecinate, Carlos părăsit piața din America Latină. Criza din 2000 din nou a deschis noi oportunități pentru afaceri: Slim a cumparat operatorii de telecomunicații în stare de faliment, inclusiv AT & T filiala din America Latină.

Trei secrete a succesului Carlos Slim
Miliardarul lor de afaceri a început cu cea mai simplă - satisface nevoile cetățenilor cu venituri mici. Este posibil pentru a atrage clienții, creșterea veniturilor și extinde afacerea.
Legături politice - a doua Sliema asistent majoră. Prin crearea unui spate sigur în sine, el a fost capabil, fără obstacole inutile și de control pentru dezvoltarea afacerilor lor. Asistența guvernamentală a jucat un rol important în cariera de succes a unui om de afaceri mexican.
Slim a fost în măsură să ia un moment în timpul crizei prin cumpărarea de atât de mari companii de stat mic și. În timp ce alți antreprenori pe termen, Slim a fost gândit cum să facă bani.
Astăzi, cel mai bogat om din lume este transferă treptat afacere de familie a fiilor săi. Echipa de coeziune - o altă cheie a succesului Carlos Slim. El nu supune controlului bunurile sale singur - sunt angajate receptoare de afaceri, cu toate acestea, Carlos controlează toate procesele în activitatea sa. Transfera abilitățile lor de a copiilor a devenit o traditie de familie de magnați mexicane.
Carlos Slim Helou - nu doar proprietarul unui stat multi-miliarde de euro, dar, de asemenea, cel mai mare filantrop din lume. Poartă modest ceas vechi și consideră că toată lumea (mai ales cei bogați) ar trebui să aibă grijă de lucruri și bani. Acest lucru l-au ajutat pentru a atinge succesul strălucit în lumea de afaceri mari. Pe primul loc printre miliardari - cea mai buna dovada de care.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu