vineri, 21 iunie 2013

Povestea de succes a lui Harold Simmons

Pot primi o listă a celor mai bogati oameni din lume, folosind numai împrumuturile și nu au de a porni o afacere de fonduri proprii? Dacă credeți că acest lucru este ceva din science fiction, atunci sunteți sigur de a fi interesați într-o poveste de succes uimitor de unul dintre cei mai bogati oameni din America - Dl. Harold Simmons.



Bani din aer sau în primul milion
Primul mare câștig Harold Simmons a făcut 50 de milioane de dolari de peste 10 ani, pentru investitii personale de 5.000 de dolari. Câștiga la fel de impresionant de capital cu aproape lipsa de costuri datorita unui finanțator întreprinzător ar putea de afaceri farmacie. A lua un împrumut în valoare de 95 de mii de dolari, și prin adăugarea de propriile economii, a cumpărat o valoare de farmacie de 100.000. De mai mulți ani, datorită utilizării abil a creditelor bancare și abilități personale, el a fost capabil de a crea o rețea de 100 de puncte de vânzare, care au fost ulterior vândut deja peste 50 de milioane.
Dându-și seama că acum știe secretul de modul de a deveni un milionar, Harold Simmons a creat propria sa teorie a profitului din aer subțire. Potrivit omului de afaceri, în scopul de a cumpăra orice bancă nu trebuie să aibă o valoare netă - suficient pentru a utiliza cu îndemânare aceleași credite bancare. Bazat pe experiența acumulată și cunoaștere excelentă a principiilor bancare, Simmons sustine ca pentru profit nu trebuie să aibă nici un ban în buzunar - este posibil să se facă o cantitate mare de datorii.

Valhi - succes
Prin dezvoltarea propriei strategii de succes, Harold Simmons a fondat compania, obiectivul principal a care a fost achiziționarea și preluarea de companii cu costuri minime. În plus, compania Valhi dă lecții de afaceri și alte companii și oameni de afaceri individuale, învățându-i punctele de investi fără costuri.
Dar accentul principal al Simmons astăzi este de a investi în prelucrarea deșeurilor industriale și de producție de titan. Este aceste două industrii, în funcție de finantator bine-cunoscute, sunt în măsură să dea cel mai bun randament în următorul deceniu.
În plus, un loc important în activitățile de milionar Harold Simmons ia și caritate. În colaborare cu Universitatea din Texas, care ia dat o educație excelentă, el a deschis un centru specializat pentru lupta impotriva cancerului. În plus, Simmons finanțează personal de lucru de mai multe reabilitare și centre medicale. Efectuată cu sprijinul a muncii sale de cercetare are ca scop lupta împotriva tumorilor canceroase si de prevenire a cancerului.
Povestea de succes a lui Harold Simmons dovedește încă o dată adevărul simplu - puteți câștiga oriunde și cel mai important - dorința și angajamentul, precum și capacitatea de a-și asuma riscuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu