sâmbătă, 22 iunie 2013

Regele Camp Gillette - povestea de succes a marelui inventator

Despre Gillette astăzi știu chiar si copii, datorită faptului că în fiecare dimineață a vedea cum se rade tata. Și mulți nu cred chiar cu privire la faptul că odată ce oamenii au avut de a utiliza serviciile unui frizer, și permite luxul de un aparat de ras privat, nu a putut toată lumea. Dar regele Camp Gillette a făcut o adevărată revoluție în lumea de ras, în 1895, care constituie unul dintre lucrurile cele mai utile - un aparat de ras de unică folosință.
Spre deosebire de multi oameni de afaceri de succes, regele Camp Gillette nu credea chiar cu privire la modul de a deveni un milionar - hobby-ul său principal, și scop în viață a fost inventarea.
Cu 16 ani el a lucrat ca vanzator intr-o companie de hardware, pentru că este o afacere de succes tatăl lui sa prăbușit în 1871, după marele incendiu din Chicago. Aici Gillette capatat experienta in vanzari, care mai târziu l-au ajutat foarte mult. Tot timpul liber, un tanar agent de vanzari dedicat invenții încorporează ideile. Dar proiectele mici nu-l satisface - a vândut brevetele pentru companiile mici, și el a visat despre o invenție care ar putea schimba radical viața omenirii.


Simplitate - cheia succesului
Mulți inventatori au urmărit același obiectiv: crearea de invenție, care va dura pentru totdeauna. Gillette a decis să acționeze în direcția opusă - a vrut să creeze un lucru care nu numai că ar facilita viața omului de rând, dar a fost ușor de înlocuit și la fel de simplu de utilizat.
Așa cum se întâmplă de obicei, ideea de a crea o unică aparate de ras sigur a venit destul de accident, atunci când Gillette, merge la locul de muncă, a decis să-și radă și a constatat că lama de ras sau destul de contondent. Ascuți lama sau de a folosi serviciile unui frizer nu este în valoare de bani mici. În acest moment, regele Camp dat seama că mașinile ieftine one-time sigure, cu lamă înlocuibilă nevoie doar de bărbați.

În primul rând capcane
Realiza ideea a fost mult mai dificilă decât se anticipase Gillette, deoarece producția nu a fost încă subțire și lama de oțel puternic. El a petrecut șase ani în căutarea de furnizor. Acesta a fost doar în 1901, regele Kemp norocos atunci când sa întâlnit inventatorul William Nickerson, care a fost capabil să dezvolte componența necesară a oțelului. În 1902 a existat o companie fondata de regele Kemp numit american Razor Company siguranță. Un an mai târziu, ea a devenit cunoscut sub numele de ras de securitate

Societatea Gillette.
Compania nu este în măsură să evalueze rapid o nouă invenție, astfel de vânzări nu au fost foarte bune. Acest experiența necesară unui comis-voiajor, care a determinat inventatorul cum să câștige o mulțime de bani pe dezvoltarea afacerii. Gillette a fost capabil să atragă investitori pentru companie tanara, pentru a evita falimentul. Deja în 1904, compania a vandut 100 de mii aparat Gillette, și după vânzare 5 ani de aproximativ 13 de milioane de dolari

"Bait și cârlig"
Brevet pentru invenția principală a vieții Gillette niciodată vândută la nimeni, și concurenții în curs de dezvoltare, a eliminat imediat. Aceasta este actualizată în mod constant și îmbunătățit aparate de ras, precum și producția sa extins - a devenit aproape în America, și Kemp Regele a pavat drumul spre Europa.
Masini Gillette Company a furnizat soldați care participă Primul Război Mondial. Aceasta este o miscare de marketing mare, pentru că după un potențial cumpărător pe experiența lor proprie ca o marfă, ea va dori cel mai probabil să-l cumpere din nou și din nou.
Dar principalul motiv pentru succesul sau - un model de afaceri genial, care astăzi este folosit de multe companii mari - "momeala si carlig". Masini de Zhiletovskie au fost vândute la un preț mai mic decât prețul de cost. Astfel, compania a castigat pe piață, și principală de venit provine din vânzările de lame de unică folosință.
Regele Gillette Kepm cultivată și implementat ideile sale de peste 50 de ani. Foarte puțini dintre cei mai bogati oameni din lume sunt dispuși să facă astfel de sacrificii. Dar astăzi, de vânzare de miliarde de dolari de aparate de ras Gillette și lame indică faptul că încet, dar sigur se deplasează către poarta, puteți atinge succesul fenomenal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu