marți, 6 august 2013

5 motive pentru a începe o afacere

   Mulți oameni au visul de a deschide propria afacere și de a face afaceri, dar cele mai multe dintre ele pur și simplu nu se poate decide cu privire la acest lucru. Ei preferă să lucreze pentru altcineva, să fie de conținut cu un salariu fix, bonusuri se tem de sărăcie sau chiar să fie concediat.
    În același timp, există cel puțin cinci cauze nobile să își înceapă propria afacere.

    New Horizons

    Primul motiv pentru a începe o afacere - propria afacere înainte de a deschide noi orizonturi și va atinge un mare succes în toate aspectele vieții. Cand lucrezi pentru altcineva, tot de progresul își asumă conducerea companiei, și mulți oameni înceta în cele din urmă să se dezvolte profesional, preferând să efectueze doar minimul pe care le cere autorităților. Acest lucru, la rândul său, afectează în mod negativ nu numai câștigurile și de dezvoltare a carierei, dar, de asemenea, asupra dezvoltării umane ca o persoană. Astfel, un cerc vicios, care se poate rupe doar incepand de a lucra pe tine. Acest lucru va da o nouă putere și motivație pentru munca grea și de dezvoltare, va fi o persoană proactivă și destul de riscant și în cele din urmă duce la succesul scontat.

    Libertatea de acțiune

    În al doilea rând, managementul de afaceri oferă oamenilor o mai mare libertate de acțiune. După ce a început de afaceri va fi de lucru pe ei înșiși - nu trebuie să se teamă fie târziu pentru muncă, timp liber la o clinica sau pentru a asculta predicile șef. Veți fi capabil de a stabili programul, numărul de zile de concediu și vacanțe. Independență față de angajator - acest lucru este ceva pentru care cei mai mulți oameni sunt crearea de propria afacere.

    Întărire a caracterului

    În al treilea rând, execută propria afacere vă va da de capital, care va rămâne cu tine pentru viață - este caracterul tău. Pornirea unei afaceri, va trebui să își asume întreaga responsabilitate pentru bunăstarea lui pentru ei înșiși. Veți deveni mai proactiv și hotărât, știind că nici un sef peste tine și tu nu - aceeași persoană care este responsabilă pentru tot. Pe de altă parte, va deține nu doar responsabilitatea, ci, de asemenea, tot succesul si profiturile companiei dumneavoastră.

    Punerea în aplicare a ideilor

    În al patrulea rând, dacă aveți o idee și dorința de a le pune în aplicare, este de datoria lor de a vă ajuta să le pună în aplicare și izvlch dintre ele cu succes profit maksimaotnuyu. Foarte multe din corporații moderne de succes a început ca o companie mica creat de entuziaști - persoanele care doresc pentru a atinge succesul și intenționat mers spre visul lui. Prin punerea în aplicare ideile și abilitățile lor ca un angajat, va fi greu pentru a obține profituri mari și faima (în cel mai bun caz, va fi externat sau scrisoare de atribuire). Dar daca incepi propria ta afacere pe aceeași bază, cu oameni trug de muncă, se poate ajunge la altitudini foarte mari. Deoarece utilizarea forței de muncă a altor oameni este cel mai bun mod de a face bani.

    O șansă de a schimba lumea

    Și al cincilea, propria afacere va permite să schimbe lumea. Atunci când Steve Jobs a invitat manager de top John Scali Pepsi plumb Apple, el a zis: "Vrei să comerțului toată viața lui îndulcit apa sau o șansă de a schimba lumea?". Dacă aveți orice idei cu privire la modul în care oamenii ar trebui să trăiască, dacă vrei să aduci ceva nou în lume, cel mai bun mod de a face acest lucru - să stea la conducerea propriei companii. Pentru a contribui la lumea în care trăim - cea mai mare recompensa, care pot fi prezentate pentru oricine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu