marți, 6 august 2013

Ai nevoie pentru a deveni un miliardar?

    Câteva cuvinte despre Trump - aceasta este o persoana remarcabilă. Acesta nu este ca miliardari care au început de la zero, cum ar fi Steve Jobs. El a fost născut într-o familie bogată și de capital de start-up a fost de 6 milioane de dolari. De-a lungul timpului, el a fost capabil de a multiplica banii, dar după succesul a fost urmată de un eșec răsunător. Nu a fost o vreme când o parte din datoria Trump a fost de 10 miliarde de euro - "Când am intrat pe străzile din New York și am văzut fără adăpost, apoi a dat seama -!. Ce sunt oamenii fericiți sunt mai bogate decât am la 9,8 miliarde de dolari"

    Cu toate acestea, din cauza persistenței și perseverenței lor, Trump a fost capabil de a urca din groapă, iar starea lui este acum pe date diferite între 2 și 4 miliarde de euro. Vă încurajăm să aflați mai multe despre biografia lui Donald Trump.

    Iată cum să răspundă la întrebările de pe test, Donald Trump.

    1. Cati bani vrei sa ai peste cinci ani?

    S-ar putea fi capabil de a viza orice cantitate - de la 100 mii dolari la cinci milioane de euro. Ceea ce face ca oamenii aleg o sumă modestă? În viață, mulți sunt de acord pe o sută de mii, în timp ce ușor de posibilitatea de a obține cinci milioane. Alegerea o cantitate mai mică arată o lipsă de ambiție și de auto-îndoială. Nu te obișnuiești să se mulțumească cu mai puțin. Rupe mereu în partea de sus. Răspunde la această întrebare, mi-ar fi trecut în "5000000 dolari", și ar scrie "cincizeci miliarde"!

    2. Visul tau 
 din punct de vedere financiar?

    Nu se poate face nimic semnificativ, dacă nu se poate visa chiar despre asta. Zilele sale timpurii în Manhattan am visat despre ce mi-ar face cu acest lucru imobiliar imens care a aparținut în stare de faliment Pennsylvania și New York Central Transportation Company. Și după optsprezece luni de la funcționare continuă și o concentrație constantă de am dobândit o opțiune pe această proprietate - fără a plăti un depozit cent. Am venit să construiască pe acest centru de convenții domeniu. Ce fel de vise da naștere? Nu vă faceți griji dacă aveți posibilitatea să le traducă în realitate. Dreaming - banii nu este meritat. Și atunci când visezi, că marea.

    3. Care declaratie descrie cel mai bine situația dumneavoastră financiară?

    Răspunsul la această întrebare vă arăta cât de mult ți-e foame. Oameni infometati sunt de lucru cu furie și mult mai bine sunt menite să facă un progres în viața lor. Dacă sunteți mulțumiți de situația lor financiară, ceea ce va face să faci ceea ce este necesar pentru a atinge avere? Trebuie să ridicăm ștacheta mai mare și mai mare, sau mai repede alunecat în jos.

    4. Cat timp iti petreci în fiecare zi construirea averea ta?

    Multe începe cu obiective mari. Dar, de îndată ce acestea se confruntă cu probleme, cât mai curând ceva pentru a distrage atenția, concentrarea disipat imediat. Pentru a simți în mod constant obiectivul, trebuie să fie activ. Cel puțin - doua ore pe zi.

    5. Cât de mult ai cheltui pe educație și formare în domeniul financiar și de afaceri?

    Finanțe și de afaceri - apele periculoase în care rechinii vorace merg în cercuri în căutare de pradă. În acest joc de cunoștințe - cheia pentru a forta si putere. Cheltui banii pe ceva sa stii ce faci. În caz contrar, cineva foarte repede "udelaet" tu. Analfabetism financiar - o problemă uriașă. Oamenii sunt în mod constant vlyapyvayutsya în situații periculoase, doar pentru că nu este perfect pregătit.

    6. Ce faci atunci când se confruntă cu o problemă dificilă 
?

    Oamenii bogați sunt bogate, deoarece acestea rezolva probleme dificile. Va trebui să învețe cum să se hrănească probleme de energie. Șefii de companii mari primesc salarii imense, deoarece acestea rezolva problemele pe care nimeni, dar ei nu pot rezolva. I se confruntă cu provocări în fiecare zi. Dacă doriți să obțineți în primele două procente, va trebui să învețe să dea soluții creative la probleme aparent greu de rezolvat.

    7. Atitudinea ta de a lucra?

    Condiția principală pentru succes - sa iubesti ceea ce faci. Pentru a reuși, trebuie să-și petreacă o mulțime de timp și de a depăși obstacolele uriașe. Dacă nu vă place, ceea ce faci, nu vei mai face un fel. Dar, dacă vă place munca ta, dificultatea va fi echilibrat de bucurie că acest lucru ofera. Îmi place să fac oferte și de a construi clădiri uriașe. Plăcerea I a lua de la acest lucru, dă-mi putere în cele mai dificile situații.

    8. Ce ai face dupa ce a pierdut locul de muncă sau sursă de venit?

    Aceasta este întrebarea cheie. În cele mai grave luptători se întâmplă în viața de eșecuri tragice. Dacă nu reușesc, nimeni nu va veni în ajutor. Singura protecție și apărare - tu și atitudinea ta la ceea ce se întâmplă - cheia pentru a ieși din zgarieturi.

    9. Care declaratie descrie cel mai bine nivelul de concentrare și energie?

    Cei mai mulți oameni folosesc puterea lor potențial de 50%. Puteți face mai bine. Pentru a lucra pe deplin, aveți nevoie de o criză majoră sau de urgență. Am taxa dragostea pentru ceea ce fac. Îmi place că fior de încântare: arunca cu capul înainte într-o nouă luptă, și apoi aplica talentele și abilitățile pentru a câștiga lor. Toți oamenii au reușit - persoane acuzate de energie, cu toată pasiunea în legătură cu ceea ce fac. Astfel încât să ia aceeași pasiune care va încasa!

    10. Care declaratie descrie cel mai bine reactia ta la ceea ce cineva iti spune, "Acest lucru nu poate fi făcut?"

    Dacă doriți să reușească, trebuie să te obișnuiești cu faptul că veți auzi de multe ori "nu" - și să învețe cum să-l treacă pe urechi surde. Mama, tata, profesor, antrenor - Ca un copil, tot ce "nu", a spus. Ai fost copii buni și ascultători. Auzind cuvântul "nu", te-ai oprit a face ceea ce au facut. De aceea, 98 la suta dintre adulti au dezvoltat un reflex condiționat: cuvântul "nu" îngheța fără mișcare. În afaceri, nu sunt de-a face cu părinții și nu cu profesorul. Cele mai multe dintre oameni care spun "nu", o face în propriul lor interes. Găsi o modalitate de a transforma un "nu" pentru a "da" - "nu". Sau a găsi un mod inteligent de a obține în jurul valorii Nu lasa cuiva capricioase sau opresiv "nu" te oprești!

    11. Ai o decizie importanta, dar nu știu ce să fac. Care declaratie descrie cel mai bine procesul tipic lucrați la o soluție?

    Sunt absolut convins că, dacă ești un jucător experimentat, dacă ești inteligent și cunosc meseria lor, uneori trebuie doar să ascultați intuiția și să înoate împotriva curentului. Unele dintre cele mai bune oferte lor am fost de gând împotriva avizului de toate celelalte. TV producătorul Mark Burnett, a făcut cu succes drumul său de la vânzarea de T-shirt pe plajele de la foarte de sus de la Hollywood - și de ce? Pentru că el a urmat instinctele sale, spunând că Realitatea TV se vor bucura de o mare popularitate. Toata lumea are un fler. Este foarte important să știi când să aibă încredere în el. Puteți avea o educație excelentă, dar dacă nu folosiți intuiția pentru a ajunge la partea de sus - și chiar mai mult pentru a rămâne pe el - va fi destul de dificil.

    12. Atitudinea ta față de oameni?

    Doar se pare că ne civilizat. De fapt, lumea este de oameni cruzi și nemiloși. Ei pot ajunge să zâmbești, dar zâmbet ascunde o dorință pentru tine pentru a termina. Predators în uciderea junglă pentru alimente - si singurele persoane ucide pentru distracție. Chiar și prietenii sunt încântați să înjunghie în spate: au nevoie de slujba ta, casa ta, banii tăi, soția ta - si cainele tau, la urma urmei. Inamicii sunt chiar mai rău! Trebuie să fie în măsură să se apere. Motto-ul meu este: 
 «angaja cel mai bun - și nu am încredere în ei în nimic".

    13. Când cineva te sau reputatia dauneaza în mod intenționat, cum te raportezi la asta?

    Când cineva îți face rău intenționat, sfatul meu este de a plăti cu deplină! Strîngînd gâtul ticălosului. Mai întâi de toate, e frumos. În al doilea rând, este văzut de alții. Îmi place să regleze conturile. Am încălzit tot timpul. Am contraatac mereu în vigoare - și știi ce? Cu mine - spre deosebire de multe altele - încearcă să contacteze cât mai rar posibil. Nu vă lăsați să lovi cu piciorul ca o minge de fotbal. Dacă ți-e frică să riposteze, oamenii te vor percepe ca pe un ratat! Ei vor ști că poți insulta, lipsa de respect și sa bucurat în mod deschis de tine și ei să scape cu ea. Nu-l lăsa! Da intotdeauna data. Pentru aceasta, va fi respectat.

    14. Ai totul merge ca un ceas, și avere este în mod clar de partea ta. Ce ai de gând să faci acum?

    Orice "vremurile bune" - întotdeauna rezultatul de munca grea și dedicarea continuă în trecut. Ce faci azi - cheia rezultatelor de mâine. Dacă doriți să profite de beneficiile mâine, semăna în fiecare zi! Dacă aveți chiar și pentru o clipă slăbi concentrarea va începe în mod inevitabil să se retragă.

    15. Care este atitudinea ta față de căsătorie?

    Am asistat la oferte dezastruoase, nu alianțe de afaceri, am văzut multe relații de afaceri ajuns la capăt de către instanța de judecată, iar instanța de judecată este întotdeauna un lucru neplăcut. Dar nu este nimic mai rău decât o situație în care un bărbat și o femeie lupta, mai ales dacă acestea sunt luptă pentru proprietatea de afaceri a casei - și tot restul. Nu este nimic mai violent și vicios decât bărbat sau femeie în procesul de divorț. Divorțul - este un iad, e mai rău decât tot ce am văzut în viața mea. Dacă vă place, nu moare, rămâne ostil partener minte și un certificat de căsătorie. Nu este nimic mai rău decât o soție cu tone de cereri și ură, în lipsa unui acord cu privire la modul în care vor împărtăși o proprietate comună. Acest lucru duce aproape intotdeauna la război mult mai nemilos decât toate luptele din afaceri.

    Dacă ați răspuns la toate întrebările din stilul de Trump, atunci ai o sansa buna de a castiga un miliard sau mai mult. Cu toate acestea, este important de menționat faptul că nici prezentul nici o altă încercare, nu garantează un progres real. Pentru a le atinge, este important de a pune în mod constant aceste întrebări pentru tine și să acționeze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu