marți, 6 august 2013

Cum de a lupta cu stresul

    Unul dintre secretele oamenilor cu adevărat de succes este că ei știu cum să se ocupe de stres. Acest lucru le dă un avantaj enorm, deoarece stresul nu este doar un efect negativ asupra organismului nostru (celulele nervoase nu se regenereaza, iar inima nu de fier), cel mai important lucru - aceasta previne oamenii cred în mod normal. Uneori, stresul determină pe oameni să întreprindă acțiunile absurde și, uneori, a dreptul irațional. Firește, în astfel de circumstanțe, orice activitate de succes este cu totul imposibil.
    Dacă doriți să reușească, ar trebui să fie capabil să facă față stresului. Cum este de a învăța?

    Punctul cheie este că, dacă se confruntă cu stresul, vă sunt de vina doar tu si nimeni altcineva. Deci, pentru a face față stresului - doar locul de muncă. Dar, mai întâi, trebuie să se ocupe cu ceea ce este stresul.

    Prin natura lor, stres - este teama de infracțiuni deja sau doar se profilează problema. Atunci când o persoană simte că ceva este greșit, sau nu așa cum se aștepta, el începe să se teamă de necunoscut și se simte subconștient disconfort, numit stres.

    Pentru a combate stresul, aveți nevoie pentru a înțelege ceea ce problema ne face să se simtă nervos și ia măsurile necesare pentru a remedia problema. Pentru a ieși dintr-o situație stresantă, cu pierderi minime dura trei pași simpli.

    Trei pași pentru a scapa de stres

    1. Evidențiați problema.

    Aceasta este cea mai dificilă sarcină, pentru că problema care cauzează stresul nu este întotdeauna evidentă. Uită-te la problema ta drept în față. Gândiți-vă la ceea ce era mai greu poate fi pentru o cauza. Imediat după acest moment și nivelul de stres începe să scadă, astfel încât să nu mai subconstient frica de necunoscut, și în ton cu o soluție practică pentru problema.

    2. Gândiți-vă la toate căile de a rezolva această problemă.

    Dacă ați înțeles ceea ce este exact problema te face să se simtă stres, să ia în considerare toate căile posibile pentru a rezolva problema. Întrebați-vă întrebarea: "Care sunt acțiunile mele vor duce la rezolvarea cu succes a problemei, ceea ce va agrava doar?"

    3. Ia măsurile necesare pentru a aborda.

    Când a evalua situația și a lua în considerare acțiunile lor pentru a rezolva problema - acestea se lanseze. Trebuie remarcat faptul că, în unele cazuri, problema poate consta în lipsa acțiunii activă din partea ta. Acest lucru este valabil mai ales pentru situatii de stres în timp ce conduce o masina (șofer nebun rau pe drum poate fi doar două șofer nebun pe drum) și altele.

    De fiecare data cand simti stresat, ia măsurile acești trei pași simpli și veți descoperi în curând că stresul de zi cu zi - nu o parte obligatorie a vieții noastre. Dacă vă trateze problemele de o mai practic, puteți evita stresul frecvente, care nu poate decât să afecteze modul cel mai pozitiv pentru sanatatea ta, buna dispozitie si succesul financiar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu