sâmbătă, 3 august 2013

7 moduri de a prelungi viața

    Cercetătorii moderni din întreaga lume realizează în mod regulat de cercetare pentru a afla ce factori pot prelungi durata de viață a persoanei. Astăzi, există cel puțin 7 modalități simple de a extinde durata de viata ei.

   1. Fi un câștigător

    Studiile au arătat că Premiul Nobel trăiesc, în medie 1.8 ani mai mult decat cei care au fost nominalizate, dar nu au primit. Aceeași tendință a fost găsit cu câștigătorii "Oscar", a mai trăi o medie de doi ani decât restul nominalizate. Cei care au primit premiul de două ori, a trait o medie de șase ani mai mult. Astfel, câștigătorii, care este, cei care sunt în primul rând, și nu una a, traiesc mai mult decat altele.

   2. Mananca alimente sanatoase

    Nutritionisti moderne, în general, sunt de acord cu afirmația că omul este ceea ce mănâncă. Consumul de alimente sanatoase, cum ar fi lapte, ciocolată, terci de hrisca, fructe si legume imbunatateste sanatatea, si astfel prelungeste viata. Dar cel mai important nu este dieta, iar combinația potrivită de hrană, timp de zi și de mediu. A constatat ca oamenii care mananca sanatos, în același timp, și pentru a evita gustarile pe drum, trăiesc în medie 5 ani mai mult.

   3. Conduce un stil de viață activ

    Mobilitate și exercițiu au un efect benefic asupra stării de sănătate a inimii noastre. Oamenii de stiinta la Universitatea Erasmus din Olanda a realizat un studiu pe scară largă pentru a afla cât de mult mai trăiești oameni activi fizic. Sa constatat că o medie de 14 ani.

   4. Evitati fumatul si alcoolul

    Fumatul și alcoolul afectează plămânii, inima, si, de asemenea, face o persoană dependentă. Mai multe studii din America au aratat ca nefumatorii si non-barbati potabila traiesc o medie de 10 ani mai mult. Aceasta ia în considerare faptul că fumatul pasiv cauzează același tip de probleme în mod normal, deci va trebui să stai departe de locurile unde fumatul este permis.

   5. Antihipertensiv

    Potrivit unui raport de la Universitatea Yale (SUA), o creștere bruscă a presiunii cauzate de stres, efect negativ asupra sistemului cardiovascular. Oameni care găsesc o modalitate de a încă o dată, nu vă faceți griji, prelungi viata lor cu o medie de 4 ani.

   6. A fi fericit și pozitiv

    Studii de aceeași universitate au aratat ca persoanele care se identifică drept optimiști, riscul de deces prematur cu 55% mai mic. Altele decât că pesimiștii sunt mai multe sanse de a fuma și bea alcool, care, la rândul său, scurtează viața lor. Oameni fericiți, studiul a constatat, în medie, traiesc 10 ani mai mult decât celelalte, și mai puțin predispuse la boala Alzheimer.

   7. Pentru a fi bogat

    Statisticile din țările cele mai dezvoltate arată că oamenii bogați trăiesc mai mult decât cei săraci. In SUA, diferenta este un pic mai puțin de 20 de ani. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece banii sunt un instrument pentru obținerea o varietate de moduri de a prelungi durata de funcționare.

    După cum arată practica, cel mai bun efect se obține printr-o combinație de mai mulți factori. Luați, de exemplu, Rockefeller: el a condus un stil de viață sănătos (3.4) a fost un bogat (7), și nu doar pe cei bogați, și, astfel, (1), cel mai bogat din lume. Ca urmare a petrecut 97 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu