sâmbătă, 3 august 2013

Efectul sporturilor asupra sanatatii noastre

    Există o mare varietate de sporturi. Cum de a alege unul care este potrivit pentru tine? Pentru a răspunde la această întrebare este de a determina în primul rând ce fel de impact asupra corpului nostru va avea o varietate de sporturi. Cu toate acestea, alege un sport trebuie să se bazeze pe capacitățile corpului, prezența bolii, iar obiectivul ați stabilit pentru tine.

   Sporturi de apă

    Una dintre cele mai eficiente sporturi - cursuri pe apă. Ele ajuta la îmbunătățirea coordonării, de a promova eliminarea din organism excesul de lichid, reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge și de a îmbunătăți sistemul cardiovascular.

    Apa reducând astfel presiunea de la nivelul coloanei vertebrale în timpul antrenamentului in timp ce imbunatatirea tonusului muscular. Depășirea de rezistență, am contribuind astfel la creșterea sarcinilor, crescând rezistența și îmbunătățirea coordonării. În plus, formarea în apa imbunatateste circulatia sangelui in organism, stimularea organelor interne. Astfel de sesiuni recomandat pentru aproape toată lumea, în special cei care suferă de boli ale sistemului musculo-scheletice si cardiovasculare, greutate la nastere redundante sau mici.

    Pe de dezavantaj, sporturi de apă includ nevoia de a învăța să înoate și să caute pentru piscina, mai ales în timpul iernii și toamna.

    Putere Sport

    De sport de putere sunt cele care contribuie la întărirea tonusului muscular, crește volumul lor - de exemplu, corp de cladire (una dintre cele mai renumite culturisti, desigur, Arnold Schwarzenegger), haltere, și altele. În limite rezonabile astfel de sport poate aduce un avantaj solid, dar într-un loc atât de încărcate cu un mare pericol. Nici o dieta speciala si un mentor cu experiență pot face mai mult rau decat bine. Dacă sunteți gata să abordeze problema în mod serios și doresc să consolideze tonusul muscular, creste rezistenta si puterea - aceste sport pentru tine.

    Sportul pentru toți

    Următoarele sport sunt ideale pentru persoanele cu restricții mici sau nu și să aibă un impact pozitiv asupra sănătății.

    Încărcare lumina

    Printre aceste sarcini includ alergare, sarituri, schi și cu rolele, exercitii (ciclism, jogging sau canotaj), plimbări lungi, precum și toate sporturile care necesită o mișcare activă. Ele ajuta la formarea sistemului cardiovascular.

    Exerciții de stretching

    Exerciții de stretching ajuta la imbunatatirea posturii, scapa de dureri de spate și dureri musculare, să promoveze flexibilitatea și mobilitatea. Ca urmare a acestor exercitii muschii devin mai flexibile, îmbunătățirea hrana lor. Mai tensionată muschii, fluxul de sange mai putin de organe, ceea ce afectează negativ activitatea lor. De exemplu, dacă vă mușchii în mod constant tensionate ale gâtului, apoi capul pierde cantitatea necesară de sânge, ceea ce duce nu numai la o deteriorare a creierului, dar, de asemenea, la procesul de îmbătrânire a pielii și de pierderea parului. Deci, intinderea muschilor necesare pentru toată lumea, indiferent de prezența bolii sau vârstei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu