sâmbătă, 3 august 2013

Cum să se renunțe la fumat

    Efectele negative ale fumatului azi nu mai este un subiect de dezbatere, deoarece chiar și producătorii de țigări scris pe ambalaj, "Fumatul ucide." Dar, în același timp, mulți fumători sunt în măsură să renunțe la fumat pentru un motiv sau altul. Noi vă oferim sfaturi de atac de la oameni care au poborovshis cu succes dependenta lor. Chiar dacă nu te fuma, le puteți raporta la prietenii lor, extinzând astfel viața lor.

    Atitudinea pozitiva

    Pentru a renunta la fumat, ai nevoie de un spirit de luptă. Face o listă cu toate motivele pentru care a decis să renunțe la fumat pentru totdeauna. Păstrați-le în vedere - ar ajuta în cazul în care puterea se va diminua brusc.


    Gândurile negative - mulțime de fumatori. Gândiți-vă sănătos persoană non-fumător, nu un fost fumător.

     Senzație tentat de a fuma, se gândească la altceva decât țigări - despre cei dragi, despre momentele placute din viata ta. Mai puțin te gândești la fumat, cu atât mai ușor va fi să se abțină de la țigări.

    Will și de auto-control

    Decizia de a renunta la fumat, scapa de sub control. Aduna într-un pumn și întrebați-vă, "Chiar am nevoie de asta tigara?" Este toate eforturile dvs. și de a depăși dificultățile au fost în zadar?

    Alcoolul poate provoca pofte. După ce a decis să nu mai fum, încearcă să renunțe la alcool, pentru că slăbește dvs. de auto-control. De asemenea, verificați cu privire la efectele negative ale alcoolului.

    Nu fi tentat să fumeze cel puțin o țigară. Aveți o riscul de toate roadele eforturilor lor. Amintiți-vă că o țigară fumată pe ocazie, va crește doar pofta de fumat.

    Depăși stresul

    În timpul renunțarea la fumat poate fi ori atunci când brusc doriți să renunțe la tot ceea ce cu mâna și țigări trageți. Nu se încadrează. Cel mai adesea acest lucru este cauzat de probleme la locul de muncă sau în familie. Țigările nu te va ajuta sa le rezolve!

    Evita tentatia

    Găsi o țigară înlocuire. Dacă vă simțiți nevoia de a fuma - mănânci ceva. Dacă vă temeți de supraponderali - ține fructe proaspete în apropiere și legume - vor întări sistemul imunitar.

    Odată ce vă simțiți impulsul de a fuma, nu ceva. Cum ar fi sport, un hobby, se întâlni cu prietenii.

    Amintiți-vă că nu aveți nevoie de o țigară pentru a vă relaxa. În loc de ceva look fumat pentru relaxare, practica respirație profundă, sau de a folosi prin orice alte mijloace eficiente.

    Rasplateste-te

    Renuntarea la fumat, printre altele, afectează imediat umplerea portofel, comparabilă cu cea a primei sau o creștere de salariu. Deci, acești bani și să păstreze o - și petreacă o răsfăța.

    Nu renunta

    Dacă nu a reușit prima dată ... nu te descuraja. Chiar și cele mai grave luptători se întâmplă în viața de eșecuri tragice. Mulți foști fumători au făcut mai multe încercări înainte confruntat cu dependenta. Folosiți această experiență, pentru a evita greșelile data viitoare.

    Mituri despre fumat

    Numărul 1. Nicotina - cauza principală a fumătorului sanatate.

    De fapt, nicotina responsabil numai pentru formarea în funcție de țigări. Cea mai mare pericol pentru sănătate provoacă fumul de tutun conține o mulțime de substanțe nocive, inclusiv gudron. Deci, otrăvuri fumător nu numai ei, dar, de asemenea, pe alții.

    Numărul 2. Fumatul - un obicei.

    Fumatul - acesta nu este un obicei prost, ci o manifestare a dependentei de nicotina, boala, a introdus pe o listă internațională a bolilor.

    Numărul trei. După mulți ani de fumat, arunca prea târziu.

    Deși fumatul nu unele daune ireversibile asupra sănătății, oamenii care se lase de fumat, chiar și după mulți ani de fumat se vor simți mult mai bine. Deci, după 5 ani de renunti, riscul de atac de cord este redus de 2 ori, iar după 10 ani, a redus la jumatate riscul de cancer pulmonar.

    Notabile non-fumatori

    Mulți oameni celebri au avut o atitudine foarte negativă față de fumat. Deci, fondatorul Apple Steve Jobs, cunoscut pentru atitudinea sa negativă față de fumători. De exemplu, noul sediu al Apple, clădire gigant, care va rula în același timp, 12.000 de oameni, nu vor exista camere pentru fumători și fumatul nu va fi permis chiar în cartier.

    Un alt om de afaceri - Henry Ford a preferat să acționeze de morcov, mai degrabă decât stick-ul - lucrătorii de nefumători de la fabricile sale a primit o marire de salariu substanțial. Ca urmare, în 1920, zeci de mii de oameni din America au lasat complet la fumat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu