marți, 6 august 2013

7 Secrete a milionarilor

     Trăim în cea mai mare timp în istoria omenirii. Astăzi a deveni bogat, pornind de la zero, mult mai mulți oameni decât sa întâmplat vreodată înainte, sau chiar mai devreme decât v-ar imagina. În lume există oameni care nu castiga un milion, și zeci, chiar sute de milioane de dolari, și chiar miliardari, care și-au câștigat banii lor, fără nici un ajutor. De-a lungul istoriei umane nu a fost niciodată atât de repede crearea de avere uriașă prin mijloace oneste.

    Statisticile spun ca aproape fiecare om bogat a început de la zero. Nouazeci la suta din oameni acum bogați au început călătoria lor spre succes cu aproape nimic. În medie, fiecare milionar pentru viața sa de trei ori rămân cu nimic. Marea majoritate a oamenilor bogați au eșuat înainte de a ajunge în partea de sus a bunăstarea financiară.

    Oamenii care au acum o condiție semnificativă de-a lungul vieții sale a demonstrat anumite calități. Aceste calități sunt colectate în șapte reguli de bază pe care oricine astazi poate a atinge gradul de prosperitate materială care doresc. Aici sunt sapte secrete de milionari:

    1. Visul despre marea

    Primul, și cel mai important secret al milionari - sa viseze despre marea!

    Pentru un timp, imaginați-vă că nu există nici absolut nici o restricție cu privire la cine poate deveni în viață, ce să facă și ceea ce - nu. Concentra atenția pe ceea ce faci, cum ar fi, au deja tot timpul necesar, toți banii, toată experiența, toate contactele potrivite și tot ceea ce este necesar pentru tine pentru a obține ceea ce vrei. Dacă opțiunile sunt complet nelimitat, ce fel de viață pe care doriți pentru tine și familia ta?

    Gândiți-vă cât de mult v-ar dori să aibă bani, indiferent ce masina te cumpărat, dacă ați avut bani la fel de mult ca ai nevoie. Deplasați-vă în doi ani. Imaginați-vă că în cei doi ani ce s-au atins obiectivul care a fost stabilit înainte de el, iar acum viața ta este ceea ce ai vrut. Ce e ea? Ce faci? Cât de mult banii câștigați și cum? Ce fel de stil de viață vă conduce?

    Dreaming despre marea - este secretul de oameni care nu ajunge la înălțimi financiare. Și inconvenient principal pentru persoanele care nu ajung la vârfurile de acestea este că ele nu pot imagina ce pot face. Sami. Ca rezultat, acești oameni aproape niciodată nu încerca să încerc. Nici măcar nu încercați să mergeți la începutul cursei.

    Exercițiu care vă va ajuta să devină un milionar:

    Stabilit un obiectiv descurajantă, aproape de neatins, care pot doar imagina. Face o notă de ea. Și apoi imaginați-vă că acest obiectiv - doar un pas mic spre o sarcina chiar mai colosal. Când vin, înregistrare, iar acest nou complet nebun, idee, și a pus-o ca o prioritate în viața lor viitoare.

     2. Fa ceea ce iti place sa faci

    Faci ceea ce iti place - Acesta este al doilea cele mai importante milionari secrete. Una dintre cele mai importante provocări pentru Olympus financiar - găsi ceea ce iti place cu adevarat sa faci, și apoi a pus inima și sufletul în ea, pentru a face toate aceste lucruri, și să-l facă nu doar bun, dar mare.

    Oamenii care au propriul lor stat, s-au gasit un astfel de caz, în care creativitatea lor este cel mai bine pusă în aplicare. Oamenii bogati nu "injecta", căutând să câștige niște bani, ele se angajează să iubești cu adevărat. Dacă vrei cu adevărat să fie un milionar, va trebui să găsească un domeniu de activitate care vă va captiva cu adevărat.

    Fa ceea ce iti place sa faci pentru că atunci când faci ceea ce iti place sa faci, cu o serie continuă de inspirație și de idei cu privire la modul de a face afacerea dvs. chiar mai bine.

    Poate cel mai important lucru ce trebuie sa faci - este de a afla ceea ce iubesc cu adevărat, și apoi se dedică acestei activități. Și dau seama că nimeni altcineva nu poate face acest lucru pentru tine.

    Exercițiu care vă va ajuta să devină un milionar:

    Gândiți-vă dacă ați avut ocazia de a face absolut orice loc de muncă pe care ai vrut, ce ar fi? Ce ocupație ar aduce pentru tine o adevarata placere? Asigurați-un plan care vă va ajuta în mișcare față de acest obiectiv și azi se angajeze pe cel puțin un act în conformitate cu planul tău.

    3. Nu uita de scuze

    Un punct foarte important. Acum și pentru totdeauna, a pus pe deplin, o sută la sută responsabilitate pentru tot ce ai făcut înainte, pentru care esti acum si care va deveni vreodată. Refuză ferm orice încercare de a găsi scuze pentru nimic. Renunțe la obiceiul de a da vina pe alții pentru că orice. Nu te mai plânge despre lucruri in viata pe care tu nu le place, chiar dacă acestea sunt, în opinia dumneavoastră, nu sunt complet independente. Renunta la obiceiul de a critica alte persoane pentru ca orice. Tu si numai tu ești responsabil pentru tot ce se întâmplă cu tine în viața ta. Dacă viața ta este ceva ce sunt nemulțumiți sau care nu vă place, apoi schimba asta - a ta și numai sarcina dumneavoastră. Sunteți responsabil pentru tot.

    Un secret din acest lucru - renunțe la orice scuze pentru eșecurile lor - pot face deja un milionar, cu excepția cazului, desigur, în mod constant l urmeze.

    Exercițiu care vă va ajuta să devină un milionar:

    Lista și scrie toate motivele posibile și scuze pentru a explica de ce nu au ajuns încă la nivelul de venituri pe care le merita. După ce faci acest lucru, amintiți-vă că toate cele de mai sus - un nonsens complet, și amintiți-vă că de fiecare dată orice încercare de a justifica eșecul lor. Asumă întreaga responsabilitate pentru propriile lor vieți, și nu folosiți nici o scuză!

    4. Fie principială.

    Următoarele milionari secrete este că oamenii care au propriile lor de stat, fundamentale. Caracterul - una dintre cele mai importante active pe care le obțin în cadrul vieții. Poate că de calitate, care este cea mai apreciată în rândul bărbaților care au atins succesul financiar - este reputația de integritate absolută, și onestitate. Nu puneți niciodată îndoială cuvântul tău.

    Dacă simțiți că unele dintre acțiunile tale în discuție reputația - nu o fac. Pe termen lung, acest lucru va aduce beneficii imense, ca orice afacere de succes se bazează pe încredere. Succesul tau va fi determinat de către cei care au încredere în tine și doresc să lucreze pentru tine, care sunt dispuși să recunoască demnitatea, de a împrumuta bani pentru a cumpăra produsele și serviciile dumneavoastră, și chiar să vă ajute în vremuri dificile. Tu nu ar trebui să subestimeze.

    În general, persoanele care au atins succesul financiar imens, oameni care sunt în fruntea lor corporatii - acei oameni care nu se vând principiile lor.

    Exercițiu care vă va ajuta să devină un milionar:

    Determinați pentru tine ceea ce cred că principiile fundamentale în viața lor. De acum - nu le rupe! De fiecare dată când vă confruntați cu dificultăți în rezolvarea unei probleme, vă sunt susceptibile de a pune în pericol una dintre valorile lor. Indiferent de rezultatele pe termen scurt ale deciziilor lor - nu se abată de la calea. Nu pas pe principiile lor.

    5. Fi cel mai bun

    Oameni de succes știu că unul din secretele succesului - mereu eforturi pentru a fi cel mai bun. Face decizia de a fi cel mai bun în afaceri, care sunt implicate sau care intenționează să facă. Decizia de a deveni cel mai bun în afaceri - unul dintre secretele de milionari și efectuate până la sfârșitul acestei decizii va deveni cu siguranta una dintre cele mai importante din viața ta.

    În lume nu există nici un om care ar fi mai inteligent, mai inteligent și mai bine decât tine. Deci, aveți toate șansele de a lua locul său de drept în rândul persoanelor implicate în acea activitate care vă place. Luarea deciziei de a fi cel mai bun - cheia succesului în viitor.

    Este greu să fii cel mai bun la toate, selectați astfel încât în ​​primul rând o mica zona in care sperăm să fie cel mai de succes. Concret aceasta formula, și să stabilească o dată la care va fi în cel mai bun ei. În fiecare zi am de lucru din greu pentru a fi la fel de bun ca posibil în acest domeniu mică. Veți fi șocați în totalitate de un angajament de a fi cel mai bun schimba viața.

    Exercițiu care vă va ajuta să devină un milionar:

    Lista de trei persoane sau firme care sunt in prezent cele mai bune din zona, pe care le face (sau planul de a face). A pus-o să intrăm în top trei!

     6. Nu te opri de învățare, de viață

    De fapt, ai mai mult creier, abilitatea și inteligența, va fi capabil de a utiliza, chiar dacă vă angaja în auto-dezvoltare tot restul vieții sale. Unde ești mai deștept decât tine se poate imagina. Nu există nici un obstacol care nu poate fi depășită, nici o problema nu se poate rezolva, și nici un scop, care nu va fi capabil să realizeze în cazul în care zadeystvuete în situația dvs. special de puterea de mintea lor.

    Puteți îmbunătăți complet infinit abilitățile lor în domeniul lor. Dar creierul tau este capabil să rezolve mai multe și mai complexe sarcini, este necesar de a instrui. Trebuie să subliniez mereu mintea ta. Construieste-ti propria teorie, uita-te pentru moduri de a rezolva o problemă, să fie interesat de ceva nou. Cu atât mai mult înveți, cu atât mai mult înveți în viitor. Și când spui - asculta și amintiți-vă. Există oameni care pentru orice motiv nu reușesc în viață, dar în unele zone mici sunt cunoștințe foarte valoroase, acestea nu ar trebui să fie neglijate.

    Milionari știi cum să învețe că învățarea pe tot parcursul vieții - o cerință de bunăstarea financiară.

    Exercițiu care vă va ajuta să devină un milionar:

    Gândiți-vă la ce cunoștințe sau de calitate poate veni la îndemână mai tarziu in viata. Gândiți-vă, de asemenea, și peste care oamenii și surse de informare vor ajuta să stăpânească această cunoaștere sau de calitate.

    7. Fi decisiv

    Ultimul secret al milionari este că oamenii bogați - determinate. Ei gândiți-vă cu atenție situația, face rapid o decizie și - cel mai important! - Adu-l până la capăt. Oamenii bogați disciplină se astfel că implementeze imediat deciziile luate. Deci, ei a lua rapid rezultatul acțiunilor tale. Desigur, aceasta nu este întotdeauna așteptat, și în cazul în care decizia a fost greșită, aveți nevoie pentru a face rapid o altă decizie și, din nou, prin toate mijloacele pe care le aduce la îndeplinire.

    Pentru a face ceva de a face ceva. Cheia succesului este de a încerca. Oamenii de succes sunt întotdeauna ceva să ia, și ca urmare, acestea fac mai multe eforturi pentru a atinge obiectivul decât alte persoane. Dacă utilizați mai multe moduri diferite de a atinge succesul, atunci sunt șanse pe care le termina cu ceva atinge, crește proporțional cu efortul.

    Hotărâre în luarea deciziilor va ajuta să avanseze mult mai repede în jurul lui. Un prim succes a adoptat și a adus pentru a pune capăt soluții care vor da bucurie si veselie, care va contribui la succesul în continuare.

    Exercițiu care vă va ajuta să devină un milionar:

    Gândiți-vă ce măsuri se pot azi, cel puțin un pic, să vă aducă mai aproape de obiectivul dvs. (acelasi tip de nebunie, de la primul paragraf)? Indiferent de ceea ce este - să se angajeze imediat pe ea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu