luni, 16 decembrie 2013

Cum să se crească căpșuni și de a face bani din crestera căpșuni

Cei mai multi antreprenori, a căror activitate se bazează pe vânzarea de căpșuni, procedeaza în felul următor - se achiziționa capusuna în părțile de sud ale țării, unde se maturizează mai devreme și să o vândă pe piața locală. Cu toate acestea, un astfel de comportament de afaceri are doua dezavantaje majore:
- instabilitatea prețurilor la căpșuni;
termenul de valabilitate scurt de fructe de padure - va trebui pentru a reduce foarte mult costurile, ceea ce duce la pierderea de venituri.
Din aceste motive , un număr tot mai mare de antreprenori merge la cultivare și comerciale căpșuni. Acest lucru este pur și simplu benefic din punct de vedere financiar. Unii antreprenori încearcă să crească căpșuni pe tot parcursul anului, dar nu mai puțin promițătoare este un mod tradițional.
Baza de prezentare de afaceri - este o cerere constanta pentru căpșuni.

Cum să crească căpșuni
Principalele componente ale de afaceri în creștere și de vânzare căpșuni sunt:
ales corect locul de cultivare ;
o cantitate suficientă de timp;
dorinta de a se angaja în acest tip de afacere.
Căpșuni cultivate în mediul local, piața are întotdeauna un cost destul de mare, cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că vânzările de vârf vin de primăvară și de vară a luni.
Cum se cultiveaza căpșuni
Pentru profitabilitate maximă performanță și creștere trebuie să crească mai multe soiuri de căpșuni, în același timp (la începutul, mijlocul și sfârșitul), pe teren deschis. Pret pentru răsaduri varia foarte mult în funcție de soi.
Când a planta căpșuni
Răsaduri de plantare efectuat primul în august-septembrie. Necesar pentru a împărți terenul alocat pentru căpșuni în creștere pe trei segmente:
în primul rând acoperite cu folie de plastic ;
al doilea acoperit cu orice material, nu țesute de origine;
al treilea este lăsat în sălbăticie.
Fertiliza căpșuni
Pentru introducerea în îngrășămintele sol au avut un efect pozitiv, ele trebuie să fie făcute pentru a satisface nevoile de căpșuni, la diferite perioade de maturare în anumite produse alimentare. Prin urmare îngrășământ cu condiția boabe este împărțit în mai multe etape :
pregătitoare - gunoi de grajd utilizat;
preplant și în timpul înfloririi - greutate fasole tocat;
in fructe de padure de recoltare - îngrășămintelor cu azot, a căror pondere este redus sau mărit în funcție de fructe de padure .
Sfaturi creștere căpșuni
Sfaturi de creștere căpșuni , cea mai mare parte reduse la câteva puncte-cheie :
un loc de teren ar trebui să fie amplasate pe teren plat, dar nu în zona de câmpie;
condiție prealabilă pentru o cultivare recoltă bună este nivelul ridicat de iluminare;
capsuni - foarte sensibile la boabe de vânt, așa că trebuie să fie protejate de efectele sale;
în funcție de soi, căpșuni necesită un anumit nivel de umiditate, abaterea de la impactul negativ asupra optimărecolta finală.
În cazul în care solul este dominat de lut, atunci trebuie să adăugați turbă și humus. Cu o abundență de nisip - humus, turbă, sol gazon, rumeguș. Surse de la aflate la distanțe mici de paturi de apă subterane se ridice la înălțimea maximă.
Ce este profitu ? Este profitabil să crească căpșuni ?
Pentru a calcula profiturile potențiale de căpșuni în creștere este nevoie să ia în considerare următoarele cheltuieli :
Costul răsad - în funcție de soi este diferit, media este de 5 tărâțe ( soiuri Victoria și Elizabeth );
Suprafata - aproximativ 35 de lei pe 10 litri, și humus - începe de la prețul de 20 de lei pe tonă;
Costul de echipament - unelte de gradina ( 110 de lei pe metru ), și așa mai departe;
transport - există două soluții la această problemă: punerea în aplicare a căpșuni pe piață, costul de transport este pur și simplu inclusă în prețul final, cu vânzări prin Internet și anunțuri aveți posibilitatea să specificați că capusuna este transportata în mod independent. Acest indicator este foarte demn, astfel încât cultivarea de căpșuni și este considerat una dintre afacerile cele mai promițătoare și profitabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu