marți, 6 august 2013

Modalitati de a face bani

   Să ne uităm la fapte: cum să câștigi bani nu are nimic de-a face cu educatia ta, vârstă, sex, și abilitățile intelectuale. Posibilitatea de a deveni bogat este absolut toată lumea, dar realitatea este că 95% din toți oamenii de pe planetă se nasc, trăiesc și mor fără să fi învățat să câștige bani decent.

    Din păcate, metode de a face bani aproape niciodată învățat. Puteți fi un candidat de științe economice, dar nu are nici o idee cum de a câștiga bani buni.

    Dar, împreună cu 95% din oameni nu știe cum să facă bani, în orice moment, erau oameni (aproximativ 5%), care știu cum să atingă întotdeauna obiectivele lor și, în special, cunosc modalități de a câștiga bani.

    Deci, cum a face tu deveni una dintre cele 5% și nu se încadrează în 95%? În primul rând trebuie să înțeleagă că este de bani.

    Banii - o idee

    Hârtie, care este în portofel într-adevăr nu este de bani. Aceasta este doar o bucată de hârtie cu tsiferkami pictat, simbolizând bani, dar fiind cu ei. Banii - este o idee. Ideea că o persoană cu succes lor, că societatea beneficiază și primește o recompensă corespunzătoare.

    Banii - este o răsplată pentru ceea ce faci, ce fel de servicii oferite de persoane. Pe cât de util serviciul dvs. determină recompensa.

    Prin urmare, este cu adevărat om bogat își poate permite să nu se teamă de crize financiare sau eșecuri bancare brusc cu contribuțiile lor. El va fi întotdeauna în măsură să câștige cât mai mulți bani ca el vrea, el nu depinde de geanta cu bani.

    În scopul de a deveni om bogat ar trebui să se simtă bogat. Pentru a simți că banii - acesta este un mijloc de a atinge anumite obiective, dar nu în sensul existenței.

    Pentru aceasta, este necesar să decidă cu privire la cât de mult bani ai nevoie pentru a realiza planurile lor. Nu este suficient să vrei o mulțime de bani, este necesar să ne gândim concret. Gândiți-vă și să decidă pentru tine exact cât de mult ai nevoie de bani, atunci metoda de îmbogățire va începe pentru a clarifica.

    Odată cu introducerea de bani ca ideea este clar, dar nu este clar ce sunt moduri de acolo specifice de a face bani? Iată-le.

    Trei moduri de a face bani.

    Există trei moduri de bază pentru a face bani, uita-te la ei, în ordine:

1. Converti timp în bani

    Acest mod de a face bani cu majoritatea absolută a oamenilor de pe planetă. Avocați și instalatori, portari și funcționari bancare, lucrătorii de birou și vânzători - toate aceste persoane s-au angajat să transforme timpul lor în bani.

    Această metodă are un dezavantaj, mai presus de toate: cei care se convertesc banii în foarte rar (dacă vreodată!) Obține ceea ce doresc. Ei fie nu au întotdeauna timp sau bani. Aproximativ vorbind în fața lor este întotdeauna o alegere: fie să cumpere ceva scump și bun (de exemplu, o mașină sau un apartament), sau de a lua timp pentru tine sau cei dragi.

    Prin urmare, o modalitate de a transforma timpul în bani este de departe cel mai rău dintre toate.

2. Profitabil să investească banii lor pentru a obține mai mulți bani.

    Mod sensibil, care este un plus clar este că banii face bani, fără un control continuu din partea ta. Este suficient să consulte un specialist pentru a afla exact unde se poate investi în prezent bani pentru a face profit.

    Numai, dar catastrofal dezavantaj al acestei metode este că majoritatea oamenilor nu au suma necesară de bani pentru a investi undeva. Dacă ai brusc o moștenire mare - în acest fel pentru tine, dar dacă începi de la zero, el nu va fi în mod natural adecvat.

3. Primi bani prin eforturile altora.

    Sarcina ta este de a organiza câștigurile dvs., astfel încât acesta format din eforturile depuse de alte persoane pentru binele tău. Avantajele acestei metode este că nu petrec tot timpul liber pe câștigurile, timpul pentru tine de a pune alte persoane. Ar trebui să le aranja pe caz. Dezavantajul este că pentru această metodă, trebuie să aveți unele aptitudini organizatorice, și (cel mai important) pentru a fi în măsură să își asume întreaga responsabilitate.

    Dacă începe să se deplasează în mod inexorabil spre punerea în aplicare a acestei metode, mai devreme sau mai târziu, dar, în orice caz, va reuși. Din moment ce primesc bani prin eforturile altora este cel mai bun mod de a face bani.

    Ce să fac în continuare?

    Odată ce vă decideți ce mod de a face bani este cel mai bun pentru tine, aveți nevoie pentru a face pasul următor - și anume, de a stabili un obiectiv.

    Pentru a realiza ceva trebuie să înțeleagă în mod clar ceea ce este pe care doriți să realizeze. Dacă este de bani, dumneavoastră să ia mai întâi o foaie curată de hârtie, un pix și scrie suma de bani pe care doriți să primiți pe lună (zi, an).
    Amintiți-vă, această sumă - nu o bucată de hârtie în geanta ta, sau chiar un cont bancar. Este un simbol a ceea ce oamenii ar fi dispuși să facă schimb de această sumă de bani pentru serviciile pe care le oferă pentru a le. Ideea pe care o fac este benefic pentru oameni? Astfel încât acestea din nou și din nou, veți fi dispuși să plătească, și nu gândesc la suma, deoarece serviciul va fi merita acest premiu.

    Gândiți-vă la modul în care poate ajuta oamenii, atunci starea ta se va multiplica. Apoi, îți dai seama că mai mult te vei face, cu atât mai mult vă îmbunătăți viața oamenilor.

Un comentariu: