marți, 6 august 2013

Cum de a începe o viață nouă?

    În fiecare an, am promisiunea de a se - sa renunte la fumat, pierde în greutate sau mai mult la o sun pe mama. Într-un cuvânt - pentru a începe o viață nouă. Aceasta nu se produce în mod necesar, în ianuarie, dar este, de obicei, în prima lună a noului an există o dorință de a schimba o dată pentru totdeauna și de a construi o viață mai bună. Unii adulți și nu sunt femei stupide chiar scrie promisiunile lor pe hârtie, arde și înghiți chime de clopote.

    Și o fac, "nu pentru că sunt atât de naiv", și că de la începutul anului - acesta este momentul în care doriți să lăsați în urmă toate vechi și inutile și, în sfârșit seama ce ai visat pentru o lungă perioadă de timp, dar nu a îndrăznit să facă primul pas spre gol. Ne angajăm noi înșine să ia asupra minții. Și pentru o vreme încearcă într-adevăr greu. Exerciții zilnice de dimineață, țigări - în coșul de gunoi, și de fiecare dată a fost zambitoare vecinului dăunătoare. Dar foarte curând intențiile bune vin la zero, și suntem din nou viață în modul vechi. Ca și cum cineva ar fi previne în mod deliberat ne realiza planurile noastre. Deci, cum să începeți o viață nouă?

   3 pași înainte și nu înapoi!

    Pentru a îndeplini cu succes planurile de Anul Nou, rupe punerea lor în aplicare în 3 faze:

    1. Foarte adesea, bunele intenții se prăbușește pentru că cere prea mult de la tine. Dacă ați pus în fața a două duzini de sarcini de la o dată, va fi pulverizat și probabil nu se va ocupa cu oricare dintre ele. Alegeți pentru tine 3 zone mai importante pentru următoarele 3 luni. Și de a face în fiecare zi cel puțin un mic pas spre succes. La sfârșitul săptămânii, există în prezent debriefing obiective: cum au progresat la gol?

    2. Gândiți-vă la modul de a împiedica realizarea planurilor Global devenit parte din rutina de zi cu zi. Dacă ați dat vouă înșivă cuvântul învăța unii engleză pentru un an, a evidenția cele 15 de minute pe zi să-și amintească cele cinci cuvinte noi. De asemenea, este foarte util, la începutul zilei pentru a face o listă cu ceea ce trebuie făcut. Apoi, alege din această listă cel mai important și să se concentreze asupra acestor domenii.

    3. Poate credeți că puteți muta munții. Aceasta este o atitudine mare, care, fără îndoială, vă va ajuta să realizeze foarte mult în viață. Dar nu uitați că pentru tot ce ai puterea sa - o persoană reală, și nu pot înțelege imensitatea. Așa că nu încercați să se încarce de back-rupere număr de cazuri, oricât de importante ar putea părea la prima vedere. Evalua în mod obiectiv capacitățile și delegatul sau întârzia ce se poate face. În caz contrar, bunurile de problemele de zi cu zi mici și nu te va lasa sa trece la punctul principal - pentru a începe o viață nouă.

    Ceea ce împiedică punerea în aplicare a planului său?

 Lipsa de placeri mici

    Într-o stare de spirit buna la om lucra mai bine de inima, ficatul și plămânii. Oamenii fericiti se îmbolnăvesc mai multe ori nefericit, pentru că atunci când ești fericit, organismul produce mai multe anticorpi care lupta impotriva infectiilor. Rezultat: atunci când vă simțiți bine, creste imunitatea. Și mai aveți în micile plăceri ale vieții, mai multă putere pentru lucruri mari. Bucurie, desigur, fiecare are propria lor.

    Cineva face o ciocolată fericit și șampanie, cineva - o jumătate de oră în plus petrecut cu familia, cineva - o plimbare prin pădure zăpadă. Noi nu incurajam sa uita de viața de zi cu zi și transforma viața într-o plăcere continuă: în cazul în care prea multe emoții plăcute, placerea este distrus. Poate voi fi în moderație - și locul de muncă, și de recreere.

    Vinovăție

    De dimineața până seara vă alergând într-o roată, încearcă să facă totul. Locul de muncă, acasă, face lecțiile cu copiii, și tricouri soțului iubit încă nu sunt eliminate ... Ești obosit, dar nu se pot odihni fără completarea treburile casnice: eterna intrebare: "Care este soțul merge la muncă mâine?" - Nu o secundă te va scoate din cap. Și chiar face totul acasa, multe femei se simt vinovat. Într-adevăr, în loc de a avea de a citi o carte, puteți găsi întotdeauna un exercițiu mult mai util. Propriei plăceri este perceput ca ceva interzis și rușinos. Tu refuzi micile plăceri ale vieții, și de multe ori este din cauza acestei mărunțire intenții bune de a începe o viață nouă. La urma urmei, viața nu constă în anumite taxe, ar trebui să fie momente plăcute. Nu numai "am să," dar "eu vreau." Și dacă tu refuzi acest lucru, mai devreme sau mai târziu dorvetes pentru ciocolata ta preferata si controlul greutatii se va termina.

   Abordare prea generală

    Amintiți-vă în film despre aventurile căpitanului Vrungelja: "După cum numele navei, așa că va pluti?" Modul în care articula problema, mult depinde. În cazul în care clopotul de clopote îți spui: "Vreau ca noul an să fie mai bine," vă aproape sortită eșecului. Cum de a aborda această problemă la nivel mondial? De unde să încep, cum să-l pună în aplicare? Și că, la urma urmei, vrei sa spui prin a spune "mai bine"? Împărțiți dorința pe câțiva pași mici, dar greu de realizat și a pus obiective concrete: invata limba engleza, exercitarea, renunțe la fumat.

   Ai mai multe în diferite micile plăceri ale vieții, mai multă putere pentru lucruri mari!

    Ce trebuie să luați ...

  Abordare prea generală

   Gândiți ritual mici de zi cu zi. De exemplu, stoarce pahar inainte de culcare de suc proaspăt și băuturi, citind o revistă.

    Retrase din circuitul agricol câteva minute, timp în care va avea nimic de a face, și vă pot visa doar.

    Nu respingerea bucuriile pe care se întâmplă de la sine. Dacă ați apela un prieten vechi sau veți vedea un apus de soare frumos, bucurați-vă.

    Zâmbet oameni despre care vorbești.

    Petrece mai mult timp cu cei dragi.

    Joaca-te cu copiii dumneavoastră. Vorbesc cu ei despre modul în care dragostea lor.

    Când te duci la culcare, amintiți-vă cel mai plăcut, care sa întâmplat în timpul zilei.

   Și din nou, Bucură-te.

  Săptămânal

    Cel puțin o noapte pe săptămână nu petrec la fel de mult ca de obicei. Du-te la cinema sau teatru, să ia o plimbare dupa cina. Sau pur și simplu lăsați toate lucrurile de rutină în dimineața și să ia o jumătate de oră în plus în prezent.

    Asigurați-vă că pentru a fi acolo, unde este frumoasă și în cazul în care vă simțiți la usurinta: ea poate fi o casă de vară, o biserica, un muzeu interesant, sau chiar un parc al orasului.

    Exercițiu regulat. Dacă aerobic obișnuită pare plictisitor, incearca ceva nou și diferit: Tai Chi, înot sau samba.

  În fiecare lună

    Să acorde câteva ore de aspectul lor. Face o programare la coafor sau cosmetician, un masaj sau se pot antrena în sala de gimnastică.

  Mergeți la cumpărături, să examineze ferestre și cumpără-ți ceva frumos.

    Schimbați setarea. Du-te departe de week-end in afara orasului, sau de a lua întreaga familie într-un alt oraș pentru un tur.

  Anual
 Planul de a finaliza cel puțin o vacanță de două săptămâni.


    Începe ceva nou. Încercați să trage, canta, sau poate rafting rafting pe râurile de munte, în cazul în care se simt suficient de curajos. Acesta va fi cu siguranță una dintre cele mai importante etape în modul de a începe o viață nouă.

    Elaboreze și să implementeze o surpriză pentru ziua de naștere a celui iubit.

    Întâlni cu prietenii sau rudele care locuiesc departe de tine.

    În scopul de a începe cu succes o nouă viață în planul dvs. trebuie să fie nu numai o datorie, ci, de asemenea, distractiv!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu