marți, 6 august 2013

Cum să înveți să iai decizii

Sunt sigur că mulți dintre noi au visul de a fi indivizi fermi și încrezători.

Dar, de fapt, conceptul de "hotărâre" - nu mai mult de auto-amăgire. Să ne gândim la ceea ce de fapt înseamnă că aveți nevoie pentru a învăța cum să ia decizii. Cel mai probabil, oamenii spun aici este că omul puternic puteti gasi rapid soluțiile potrivite și imediat luate pentru punerea lor în aplicare.

Și diferența dintre un om indecis? În schimb, îi este frică să ia o decizie pentru că el crede că decizia sa poate fi incorectă și-l va duce la o idei complet opuse ale scop.

Aici se află secretul cum să învețe să ia decizii. De fapt, nu există nici deciziile corecte sau greșite. Toate soluțiile sunt corecte, în cazul în care intenționează să realizeze obiectivele adevărate.

Om increzator știe exact ce vrea de la viata, in fiecare zi ia decizii și se duce spre obiectivele tale. El are mii de moduri în care se poate veni la succesul său. Dar toate aceste metode îl duce oricum la succes. Omul are posibilitatea de a alege, și-l face. Dar această alegere nu este de "a fi sau a nu fi", și ca mod de a merge spre obiectivul dvs.. Puteți merge la dreapta, la stânga puteți, puteți chiar să se târască. Linia de jos rămâne aceeași.

Aceeași persoană indecis refuză să accepte decizia. În acest caz, se referă la "o astfel de soartă, karma, circumstanțele" și cealaltă nu depinde de el, chestii. Mută ​​responsabilitatea pentru luarea deciziei asupra altora. El este pur și simplu frică să ia o decizie și renunță la dreptul său de a alege. Acesta vă permite de a controla circumstanțele din viața lor.

Iată un exemplu: Să presupunem că doriți să schimbați locul de muncă sau ocupație, dar sunt ezitante. La urma urmei, probabil, în noul loc de muncă va fi chiar mai rău decât acest lucru, și inițierea unei activități noi, nu veți fi în cerere ca un expert. Și, în cele mai multe cazuri, persoana se teme să se schimbe și continuă să trageți cureaua urât, de așteptare pentru viață el arunca din nou într-o direcție necunoscută.

Care este, în acest caz, vă renunța dumneavoastră dată de la naștere, dreptul de a alege și se bazează în întregime pe Concierge-soarta.

Dacă vă decideți să pună în aplicare planul său, atunci vă veți găsi în nici un fel în victorie. Chiar dacă a deveni temporar sau câștigă mai puțin nu va exista cerere mare pentru candidatura dumneavoastră. Este aceeași forță să avanseze. Va trebui să se schimbe din nou tip de activitate, și veți găsi, în sfârșit, adevărata ta chemare. Sau venituri mici vor forța să vă creați propria afacere. Și apoi câțiva ani mai târziu, atunci când sunteți deja o persoană de succes și un om de afaceri de succes, vei privi înapoi și dau seama că a fost absolut decizia corecta.

Acesta este motivul pentru care există o zicală: ". Tot ce se face - se face mai bine" Acesta este "terminat"! Asta este, dacă refuză să accepte decizia și nu va fi activ, acesta este cel mai bun lucru din viata ta nu se poate întâmpla.

Nu se poate face o decizie proastă poate fi luată numai la o decizie gresita voi face. Ei bine, de exemplu, vă schimbați locul de muncă și ați fost înșelați și trebuie să plătească 2 ori mai puțin decât în ​​același loc. Poate fi teribil de supărat, strigând, "totul este pierdut", pentru a decide dacă ați luat o falsă soluție de a suferi de mai multe luni și în cele din urmă a se împăca cu situația.

Și vă pot spune la tine, "Ei bine, probabil, viața împinge mine pentru a dezvolta mai departe" - și pentru a muta pe. În acest caz, sunteți sigur de a fi un câștigător și o întrebare ca să învețe să ia decizii nu vor fi relevante pentru tine.

Desigur, nu este nevoie de a lua decizii complet neatent, cel mai important începe să le accepte, chiar și în mici.

Există câteva reguli care vă vor ajuta să învețe cum să ia decizii:

1. Decizia înseamnă acceptarea răspunderii.

Într-o zi, un om care a realizat multe în viața lui, a fost întrebat care este secretul succesului său. El a răspuns, "am complăcut într-un mic, de auto-amăgire. Pretins că societatea este deținută de unul pentru mine, indiferent unde am lucrat. Pur și simplu credea că totul este al meu." Nu-ți fie frică să-și asume responsabilitatea pentru decizia lor.

2. Nu vă fie teamă de a lua decizii.

Respingerea de decizie - decizia de prea. Dacă vă evalueze toate informațiile disponibile și s-au gândit prin toate consecințele posibile ale alegerilor tale, nu te opri la jumătatea drumului și să ia o decizie. Singura modalitate de a evita greseli - nu face nimic, la toate. Pentru a afla cum să ia decizii cu înțelepciune, ar trebui să fie pregătit pentru a avansa pe plan intern la faptul că reputația ta poate suferi.

De îndată ce luați mai multe soluții și mai productive, va începe să se bazeze tot mai mult pe experiența lor personală.

3. Odată ce ați luat decizia de a continua cu afaceri viitoare.

Nu pierdeți inspirație creativă. Ferm înțelege, desigur, aleasă de dvs. și nu te chinui îndoiește inutil. Asigurați-vă că decizia ta a devenit cunoscut de toți cărora le este direct interesat. Este în acest angajament, care se va face în timp util și cu calitatea planificată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu