marți, 6 august 2013

Ești pregătit pentru succes?

   Victorie. Cele mai multe sisteme sunt învățați să se ocupe de înfrângere. Copiii de școală au avertizat că ar putea avea dificultăți în obținerea de locuri de muncă, chiar dacă au o diplomă. Casele lor încearcă să se pregătească pentru ideea că majoritatea căsătoriile scop în divorț și că cele mai multe dintre tovarăși de viață, în cele din urmă vă va dezamăgi.

Companiile de asigurări sunt sprijinirea pesimismul general. Motto-ul lor este, există mai multe șanse pe care le obține într-un accident, provocând un incendiu sau inundatie. Deci, să fie prudenți, Asigurarea.

Mass-media optimiști aminti toată ziua, că peste tot în lume, oamenii sunt lipsiți de apărare. Asculta predictori - toată lumea vorbește despre Apocalipsa sau război.

Înfrângerea la nivel mondial a leziunii, o înfrângere personală ... Ei aud doar cei care vorbesc de un viitor sumbru. Profetul care îndrăznește să declare că, în viitor, totul va fi mai bine și mai bine? Și la nivel individual, care ar îndrăzni să învețe copiii în școală ce să facă, după ce a primit "Oscarul" pentru cea mai bună parte? Cum să răspundă prin castigarea Campionatului Mondial? Ce să fac dacă dvs. de afaceri mici, a crescut într-o corporație internațională?

Rezultat: atunci când vine vorba victorie, o persoana este lipsit de țintele sale, și de multe ori a fost atât de uimit că el a organizat rapid înfrângerea lui de a fi într-un familiar "normală" setarea.

Fii gata pentru succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu