marți, 6 august 2013

Cum de a influența oamenii

   Capacitatea de a influența o persoană în timpul unei conversații, acesta este obligat să accepte soluția de care aveți nevoie, este una dintre cele mai importante în lumea de astăzi. Această capacitate este utilă în negocieri de afaceri, și în viața de zi cu zi.

    În general, impactul asupra oamenilor nu este atât de dificilă. Ideea de bază este că oamenii din comportamentul lor este de multe ori ghidat de dorințele simplu inconștiente. Și în scopul de a atinge obiectivele, este necesar să se înțeleagă simple dorințele poporului, și apoi a vă face un interlocutor ceva cu pasiune dorinta.

    Trebuie remarcat că, în scopul de a afecta o persoana pe care nu ar trebui să încerce să impună nimic pentru el, sau ajunge să ia o decizie pripită. Aceasta poate părea incredibil, dar persoana care dorește să realizeze cooperări reciproc avantajoase, devine un mare avantaj față de cei care încearcă să impună nimic. Dacă sunteți dispus să se pună în locul persoanei de la care vrei să realizezi ceva, și de a înțelege gândurile lui, atunci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la relația ta cu el.

    Secretul principal este capacitatea de a auto-afirmare pentru a ajuta un prieten. Trebuie să vă asigurați că o altă persoană se uită decentă în ochii lui. Dar primele primele lucruri: există șase principii de bază care vor afecta absolut orice de contact (dacă cumpărător sau vânzător, un partener de negocieri de afaceri sau un profesor la examen). Iată-le:

  1: fi interesat de alte persoane.

    Dacă vrei să realizezi ceva de la o persoana, atunci trebuie cu adevărat interesat de el. Trebuie să înțeleagă ce probleme se acordă o mai mare importanță, care sunt perspectivele fundamentale la viață.

    Înainte de a discuta faptul că aveți nevoie pentru a discuta (dacă este posibil) are sens să vorbim despre lucruri care sunt interesante pentru prietenul tau, dar nu sunt relevante pentru problema ta. Acest lucru îi va da de înțeles că aveți aceeași perspectivă asupra vieții și a mediului lor. Acest lucru este util mai ales daca partenerul tau este un "om tare", adică deci care este predispus la agresivitate nejustificată a celeilalte părți.

 Această tehnică a fost cunoscut în Roma antică, și-a exprimat poetul roman Publius Syrus: "Suntem interesati de alte persoane atunci când sunt interesați de noi."

  2 Pronunță numele interlocutorului

    Faptul surprinzător este că oamenii acordă o foarte mare importanță în dreptul numelui său. Amintindu-și de numele persoanei, și, uneori, mănâncă, îl vei inspira la gradul de conștientizare a importanței sale.

    Oamenii de știință și psihologii spun că sunetul de numele său face o persoană un sentiment bun să nu fie în mod normal conștienți de ele.

  3: Știu cum să asculte.

    Foarte adesea, lipsa de bune abilitati de ascultare duce la o atitudine negativă din partea lui. Dacă oamenii sunt prea îngrijorat de faptul că trebuie să-i spun, el va primi mult mai puțin decât dacă ar fi axat pe faptul că ei vorbesc. De multe ori, un bun orator, majoritatea oamenilor prefera buni ascultători, dar capacitatea de a asculta, se pare, este mult mai rar decât toate celelalte calități.

    Foarte important este capacitatea de a pune astfel de întrebări la care partenerul tău va fi interesant să răspundă. Încurajarea companie la povestea că el este interesat și bine versat în ceea ce puteți câștiga locația sa.

    Capacitatea de a asculta în permanență evaluate mai mare decât capacitatea de a vorbi. Și de aceea, în perioada de glorie a Imperiului Roman, Senatul a fost o mulțime de a vorbi și doar unul - ascultător.

  4: zâmbet, să fie optimist și cred în cel mai bun!

    Acest principiu poate fi rezumat după cum urmează: ". Trebuie să experimenta bucuria de a comunica cu oamenii, dacă vrei ca oamenii să fi experimentat bucuria de a comunica cu tine"

    Faptul că a comunica cu o persoană care radiază optimism este incomparabil mai ușor decât cu cineva care pare doar de așteptare pentru un fel de truc. Asigurați-vă că dvs. de comunicare cu o persoana va aduce beneficii reciproce, apoi cealalta persoana va crede în ea.

    Singura problemă este că el chiar nu am găsit doar puterea de a fi optimist atunci când aveți de a comunica cu un număr mare de oameni în fiecare zi. Dar dacă puteți să-l faci, vei vedea că influența n alyudey destul de usor!

Această înțelepciune antică chineză posedat. Ei au spus acest lucru: "Un om fără o față zâmbitoare nu trebuie să se deschidă un magazin."

  5: Vorbeste despre ceea ce interesează interlocutorul dumneavoastră.

    Dacă știți aproximativ gama de interese ale tovarășului său, înainte de o discuție importantă cu el, încearcă să fie cât mai conștienți de faptul că el este interesat. Cea mai sigură cale de a face influența acesteia asupra individului - este o conversație cu el despre ceea ce s-ar simți ca un expert, sau cel puțin o persoană cunostinte.

 Dacă trimiteți semnalul de contact care interesat aproximativ aceeași decât el, puteți câștiga cu ușurință poziția sa, pentru că el vede în tine un spirit înrudit!

  6, cel mai important: valoarea în oameni care se apreciază în tine!

    Dacă urmați această regulă, doar unul, puteți avea un impact remarcabil asupra absolut oricine, și va câștiga o mulțime de prieteni. Iată regula:

    Faptul este că absolut oricine este sete, vrea doar să fie judecat pe merit. Și dacă veți observa și aprecia meritelor și abilităților o persoană reală, veți câștiga o mare influență asupra lui.

    Este important să rețineți că nu ar trebui să utilizați lingușire, în orice formă. Acest lucru este de natură să provoace o reacție negativă doar cel căruia îi este destinat. Oamenii nu au nevoie de o lingușire ieftin, dar oricine tanjeste dupa care ar fi ceea ce el acordă o atenție mult la sine, acesta a fost apreciat de către alții.

Prin urmare aceste șase principii de bază, va fi capabil să upsehom influența oamenii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu