sâmbătă, 3 august 2013

Cum de a intari sistemul imunitar

    Toamna - un moment în care corpul tau incepe sa scada, pierde treptat protecția sa. Imunitatea suferă din cauza lipsei de lumina soarelui, lipsei de vitamine si schimbarile de vreme constante. Cum se poate întări sistemul imunitar? Medicii recomanda frecvent consumul de aceste produse, ele vor ajuta să găsiți puterea de a rămâne mereu pe degetele de la picioare noastre.

Morcovi

    Acesta conține o mulțime de vitamina A. În plus, ea elimină toxinele, normalizeaza metabolismul, îmbunătățește vederea, pielea, protejeaza parul si unghiile, crește activitatea organelor interne și, în general, întărește sistemul imunitar.

Cartofi

    Util pentru persoanele cu ulcere gastrice și gastrită, cei cu probleme cu glanda tiroida. Dacă vă sunt afectate vasele, nota soiurile roz sunt bogate in vitamina P. Apropo, cartofi proaspeți amelioreaza durerile de cap perfect. Pentru a face acest lucru, avem nevoie doar să se aplice pentru a temple felii subțiri și bucurați-le câteva minute.

 Varza

    Conține rar vitamina U, sub influența de care celulele din corpul nostru începe să fie actualizate rapid. Și acesta este un acid tartronic rară inhibă conversia carbohidraților în grăsimi.

Tomate

    Datorită compoziției sale previne cancerul de sân și cancerul de prostata, infarct intestinal si ateroscleroza. În jeleu în jurul tomate semintele contin o substanta care subțiază sângele și luptă cheaguri de sange. Apropo, oamenii de stiinta s-au dovedit a fi: utilitatea de tomate crescut cu aproape jumătate, în cazul în care acesta este ... fiert.

Ceapa si usturoi

    Se mândresc cu proprietati antibacteriene. Deci, aduce o favoare specială în timpul epidemiilor de gripa toamna. Usturoiul este, de asemenea, mai mult de 50% reduce riscul de cancer de prostată. Un arc unic de vitamine C, B1, B2, E, PP și oligoelemente. Aceasta ajuta barbatii cu impotenta, reduce colesterolul si intareste peretii vaselor de sange.

Piper dulce

    După numărul de vitamina C este departe de coacaze lămâie și negru. Medicii recomanda piper cu hipotensiune arterială, cardiac și hepatic. Unele substanțe forja metabolismului și calma nervii, ajută cu crampe și colici intestinale.

     Includ feluri de mâncare de legume la dieta ta, nu cred că ați făcut tot posibilul pentru organism. La urma urmei, ce facem atunci când ne simțim slabi? Am întins pe canapea. Și pur și simplu nu ar trebui să fie făcut, este recomandabil să se încălzească, ieși la aer curat, sau chiar du-te la piscina, din cauza lipsei de oxigen este cauza multor boli și scad imunitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu