sâmbătă, 3 august 2013

Fitness zi cu zi

    Dacă ați pus o întrebare - ceea ce împiedică oamenii să exercite în mod regulat - cum răspundeți la asta? În principiu, există două răspuns standard. Oricine care nu merge la săli de sport, declară că nu are timp pentru sport. Cei care au găsit timp pentru cursuri, a declarat că unii pur și simplu e leneș.

    Nu judeca atât de categoric. Poate că nu e atât de mult lene, ci în a ști cum să-și organizeze timpul și lipsa de cunoaștere a modului de a face viața de zi cu zi mult mai activ.

    Chiar sarcini moderate sunt extrem de utile. O sarcină zilnic jumătate de oră este suficientă pentru a ridica tonul general al organismului. Tot ce trebuie sa faci - pentru a schimba ușor ritmul de viață.

    De exemplu, cel puțin o dată pe zi, renunta la ridicarea lift, merge pe jos pe scări. Apropo, acest "exercițiu" poate fi transformat într-o distracție, dacă la locul de muncă în afara scărilor atârnă "lista de discuții". La sfârșitul lunii, se poate declara un castigator. Desigur, astfel de lucruri ar trebui să fie oferite doar persoanelor cu o inima sanatoasa, si fara contraindicatii.

    Un alt truc este relevant în special în lumina de urmatoarele zile de vară calde, care vă va ajuta să aranja sala de fitness de zi cu zi - aceasta este o abatere de la parcare lângă birou. În loc să pierzi timp și nervi, mai întâi în căutarea unui loc liber, iar apoi stoarcere acolo, lăsați mașina pentru câteva blocuri de la locul potrivit. De mers pe jos pe străzile de dimineata se va adăuga nu doar curajul fizic, dar, de asemenea, inveseli.

    Practic, mașina poate fi omis cu totul. Deși, desigur, nu toată lumea are posibilitatea să apară la locul de muncă pe o bicicletă. Dar peste week-end, merge la cumpărături, să ia în considerare această opțiune. Sau, din nou, merge pe jos. Pentru cel mai îndepărtat magazin. Apropo, merge la magazine, la toate util și plăcut. Nu lăsa tehnologia să te păcălească - comanda produse on-line, desigur, vă economisește timp. Dar simpla bucurie de a priva procesului de amenajare, de inspecție, de selecție, și așa mai departe. Povestea este aceeași ca și cu locuri de parcare - mai mult trafic, plus mai distractiv.

    Apropo, curățarea apartamentului, de asemenea, este activitatea fizica. De ce angaja pe cineva și îi oferă acestuia posibilitatea de a îmbunătăți figura ta? Speli vasele (mâini, nu în mașina de spălat vase), curata podelele, aspirarea sau chiar bătut covoare. În procesul de curățare încearcă să maximizeze întinde și relaxa muschii.

    Fericitii posesori de case de tara si vile au un avantaj incontestabil asupra zonelor urbane. Lucra în grădină și grădină - un adevărat festin pentru obosit de inactivitate a corpului. Plus - studii asupra naturii și armonizarea umane pacifica, scuti de stres cronic.

    Chiar dacă nu a mers la cabana si a ramas acasa ma uit la TV, există modalități de remediere a situației. De exemplu, în loc de culcat, culcat pe perne, stai pe un scaun. Și ține spatele drept. Chiar mai bine, dacă aveți o bicicletă de la domiciliu - chiar lent "călare" pe el in timp ce ma uit la TV este mai bună decât căscat pasiv într-un scaun.

    La locul de muncă, dacă stai pentru o lungă perioadă de timp fără mișcare, indreapta regulat umeri și spate. Roti umeri, luându-le înapoi, apoi împinge înainte. Răsuciți cap, se întinde gâtul. Trage-ți mâinile acasă și să ia o respiratie adanca - și așa mai departe.

    Dacă primiți un apel de pe un telefon mobil, se ridice în picioare și să se plimbe în timp ce vorbesc. În cazul în care telefonul fix -, de asemenea, nu sta singur - transforma în scaun, aruncă piciorul pe de altă parte, schimba poziția mâinilor. Dacă ai nevoie să vorbești cu cineva din colegii mei nu-l suni, nu trimite e-mail, mai bine du-te și du-te la locul său de muncă. Nu trebuie să stai jos cu el și să discute problemele tale - să le invite să merg cu tine prin coridoare. În timpul pauzei de prânz, să ia o plimbare la cafenea departe. În general, nu ratați ocazia de a merge sau chiar a alerga - chiar și la o plimbare de 10 minute vă va da curaj.

    Dar noi nu ar trebui să trateze acest exercițiu ca un mod de a pierde in greutate. Acestea sunt destinate pentru a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră în general, bunăstarea și starea de spirit. Modul de a reduce greutatea este încă o sală de sport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu