sâmbătă, 3 august 2013

Cum sa scapi de o durere de cap

    Dureri de cap, probabil toata lumea. Toată lumea știe că este o stare tristă atunci când capul ca și cum divizat în părți. În astfel de momente sunt cele două întrebări cele mai presante: de ce o durere de cap și cel mai important, cum să scape de ea?
    Cel mai adesea, cauza de dureri de cap este creșterea presiunii intracraniene, și ca o consecință a comprimare sau întindere a vaselor de sânge din creier.

    Trebuie remarcat faptul că pilula - nu este cel mai bun remediu pentru o durere de cap, ca orice drog chimic nu numai că poate ajuta, dar, de asemenea, dăuna corpului. În același timp, există mai multe moduri de a scapa de dureri de cap, fără utilizarea de pastile.

    1. Bea un pahar de apă

    Cea mai simplă și, în același timp, o modalitate eficientă de a scuti rapid durerile de cap. Toarna-ti un pahar de apă plată și o băutură pe îndelete ea - aproximativ 15-20 îmbucături. După aceea, încercați să vă relaxați câteva minute, dureri de cap va merge departe.

    2. Presopunctura

    Presopunctura pentru dureri de cap - un mod foarte eficient, care a fost deținută de către vechii chinezi. Cu toate acestea, înainte de a rula merita sa ne amintim că toate acțiunile trebuie să fie manipulate cu grijă, cu nici un efort suplimentar. Pentru a obține rapid scapa de dureri de cap ia următoarele măsuri:

 - Simțiți pentru o adâncitură sub baza craniului, între cele două mușchii gâtului verticale. Inchide ochii, capul pe spate și câteva minute de masaj la acest punct degetele de la ambele mâini.

 - Utilizați indexul și degetul mijlociu de la ambele mâini împinge punct în partea de jos a pometilor, pe aceeași linie cu ochii. În termen de minute.

 - Al treilea punct este situat pe încheietura mâinii, aproximativ doi centimetri mai jos de palma. Masati degetele de la o mână acest punct timp de un minut, apoi trece mâini.

    Dacă veți face presopunctură corect, dureri de cap va începe imediat să se diminueze.

    3. Baie fierbinte

Acest lucru este interesant

- Interviu cu Dumnezeu. Film Flash pentru relaxare

- Exerciții pentru a corecta postura

- Cum să-și petreacă sărbătorile cu beneficii

    În cazul în care capul este bolnav la domiciliu, o modalitate buna de a-i ajuta, va cada cu hidromasaj. Alternativ, poate treceți picioare timp de 15 minute.
    Prevenirea de dureri de cap

    În ciuda faptului că metodele descrise mai sus sunt foarte eficiente și, de asemenea, inofensive, dar cea mai bună opțiune ar fi pentru a preveni apariția de dureri de cap. Pentru a face acest lucru:

  - Suficient de somn (7-8 ore pe zi);

  - Angajarea în exercitii fizice moderate;

  - Nu abuzati de cafea și alte băuturi care conțin cafeină;

  - Ștergeți din viața țigări și alcool;

    Făcând aceste câteva paragrafe pentru o creștere maximă șansele de a uita de existenta de dureri de cap și probleme asociate cu aceasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu