sâmbătă, 3 august 2013

Cum să se așeze corect la un calculator

    Sederea prelungita la un calculator poate provoca numeroase probleme de sanatate. În timpul zilei - dureri de cap si scaderea performantelor in viitor - dureri articulare și dureri de spate, vedere încețoșată. Toate consecințele de ore petrecute în fața calculatorului. Cu toate acestea, aceste probleme pot fi ușor evitate dacă stai corect la calculator. Pentru a face acest lucru, trebuie să urmați câteva reguli simple.

    1. Picioare

    În nici un caz nu arunca picioarele - aceasta duce la o venă prins, astfel încât creierul nu este vascularizației suficient. Picioarele trebuie să fie îndoit la un unghi puțin mai mare de 90 de grade, poziție așezat pe podea sau pe suportul pentru picioare.

    2. Înapoi

Inapoi ar trebui să fie păstrate drept, chiar mai bine să se aplece din nou, se va lua o parte din sarcina pe coloanei vertebrale în sine. Umerii trebuie să fie îndreptate.

    3. Mâinile

    Bratele tale ar trebui să fie îndoite din coate ceva mai mult de 90 de grade. Tastatura și mouse-ul ar trebui să fie plasat la un nivel chiar mai jos de cot. Dacă este posibil, folosiți o tastatură și un mouse pad cu suport încheietura mâinii.

    4. Ochi

    Pentru a evita probleme cu viziune, extinde monitorul cu 90 de grade față de fereastra (astfel încât să nu se orbire). Nevoie să se uite la monitor la lungimea brațului, și ar trebui să fie de-a treia de sus este la nivelul ochilor.

    Relaxați-vă!

    Odată ce ați făcut poziția corectă la calculator, relaxați-vă. Prima câteva minute va fi neobișnuit, dar chiar și atunci cel mai probabil se bucure.

    Exerciții

 Acest lucru este interesant

 - Exerciții pentru îmbunătățirea poziției

 - Care este impactul asupra sanatatii de o varietate de sporturi

 - Cum să fie mereu pe degetele de la picioare noastre

    Doar potriveste pentru calculatorul dvs. deja, puteți evita multe probleme de sănătate și pentru a menține un nivel înalt de performanță pe tot parcursul zilei. Cu toate acestea, pentru a te proteja pe deplin de efectele nocive ale calculator este recomandat pentru a efectua câteva exerciții simple.
 Fiecare 30 de minute

    Face exerciții simple pentru ochi: primele 15 secunde de la uita la un obiect apropiat (cum ar fi un creion în mână), și apoi 15 secunde la distanță (cum ar fi o fereastră).

 În fiecare oră

    Framanta mainile le trage în sus și mișcați degetele.

 La fiecare 2-3 ore

    Ridică-te de pe calculator. După câteva minute, se framanta picioare și întregul corp. Dacă se poate, puteți face acest lucru mai des.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu