sâmbătă, 3 august 2013

Cum sportul imbunatateste calitatea vietii

    Îți amintești că sentiment atunci când oportunitățile din viața părea fără sfârșit? Când zile au fost pline de vise, și forțele nu poate fi măsurată? Acum, imaginați-vă că totul este la dispoziția dumneavoastră în orice moment și-cheie în acest sport -.
    Realitatea este că, dacă face sport una dintre prioritățile de fiecare zi din viata ta, și să se concentreze pe o bună nutriție, se poate sculpta o scânteie care va schimba toată viața ta. Și acest lucru va fi un efect de val-ca pentru a afecta toate aspectele vieții dumneavoastră un drum destul de frapant.

    Acest lucru vă va oferi o oportunitate de a se bucura de o mai bună calitate a vieții, va trăi mai mult, și a stabilit un exemplu pentru alții, astfel încât să puteți urmări. Arnold este una dintre cele mai mari exemple ale acestei metode și a recoltei beneficiile sale în totalitate.

    Găsiți-vă "de ce"

    Pentru a face sport una dintre prioritățile din viața ta, va trebui să găsească o cauza - ta "de ce fac asta". Acest lucru ar putea fi un "mai puternici", "a construi musculare", sau "uite si sa se simta mai bine." Dar v-aș ruga să se gândească mai greu, pentru că astfel de "de ce" nu e asta. Dacă nu aveți un motiv suficient de puternic, nu veți avea pasiunea și energia de a continua atunci cand lucrurile devin dificile. Când aveți probleme la locul de muncă, cu prietenii sau, dacă nu aveți timp liber pentru a instrui. Numai în cazul în care dumneavoastră "de ce" sunt suficient de puternice, veți găsi o modalitate de a ține cursul ales, în ciuda obstacolelor.

    Problema aici nu este vorba despre "de ce", care sunt definite ca "arata bine", dar ceva care nu le puteți vedea. Ceva adânc în interiorul. De exemplu, pentru a obține o mai mare încredere și putere mentală, pentru a stabili un exemplu pentru familia ta sau pentru a obține puterea interioară de a fi cine esti cu adevarat.

    Sport calmeaza mintea și întărește organismul. Dar poate ajuta, de asemenea, pentru a revizui viața ta și să crească din cauza naturii și puterea de spirit. Cu fiecare antrenament, fiecare exercitiu, cu fiecare repetare, va depăși un obstacol în viața ta, care anterior părea prea mare. Cu aceasta vine puterea care vă permite de a experimenta adevaratul sine și de a trăi fără teama de ceea ce cred altii.

    Și că încrederea va fi contagios. Pentru că sunt capabili să trăiască viața lor liber, vă va inspira alte persoane cu puterea Duhului Său - doar pentru a fi aproape de tine.

    Sportul te face mai viu și poate merge înainte fără limite de astăzi și de a fi o versiune mai puternică de el ieri. Imaginați-vă că puteți schimba instantaneu viața ta astăzi, pur și simplu fac decizia de a lua primul pas pentru sport. Acesta este primul pas pe care le-ați dorit dintotdeauna să fac, dar menține punerea in afara.

    Ce fel de viață să creați?

    Recompensa care vine împreună cu sport, este dincolo de muschii. Acesta vă permite să revizuiască toată viața mea. Acest lucru va ajuta să vezi lucrurile cu adevarat importante. Tot ceea ce ai vrut mereu poate fi a ta, deoarece cu puterea vine speranță.

    Îmbunătățirea calității vieții poate fi realizat prin formare care ti se potriveste cel mai bine, rezultând în eliminarea tuturor obstacolelor - unul după altul. Activități sportive va asigura o viață sănătoasă, activă, și de a ajuta să vă bucurați în fiecare zi la maxim. Adăugați la această creștere a numărului de ani din viata ta - e adevărat "fântâna tinereții". Vezi ce campioni fac și o fac în fiecare zi, si vei deveni campion din viața ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu