marți, 6 august 2013

Dezvoltarea potențialului

Fiecare persoană aspiră pentru a îmbunătăți potențialului. Vrem să îmbunătățească relațiile noastre personale, abilitățile noastre de afaceri, capacitatea noastra de a fi disciplinat.

Dacă suntem pentru a realiza pe deplin potențialul, avem nevoie pentru a determina ce zona de cel mai mare potențial nostru. După ce a stabilit acest lucru, avem nevoie pentru a realiza treptat potențialul lor și dau seama că în realitate.

E ca în afaceri: aveți nevoie pentru a determina punctele forte pentru a realiza potențialul lor. Odată ce sunt conștienți de avantajele sale și potențialul, va începe să se miște mai mare și mai mare pentru a fi pe deplin înfăptuite.

Aici sunt 9 pași care vă vor ajuta să realiza potențialul în realitate:

    1. Identificați-l.
Aveți nevoie pentru a determina ce fel de calificare sau capacitatea pe care doriți să se dezvolte.

    2. Revendicați potențialul.
Crede cu toată inima ta în faptul că aveți o abilitate neutilizate și capacitatea în orice domeniu. Spune cu voce tare, de exemplu, că sunt persistente, sunteți în măsură să sprijine pe alții (uita-te pentru abilitățile lor).

    3. Evaluați cazul în care viața ta ar dori să aplice o nouă abilitate sau capacitatea.

Gândiți-vă cum în viață trebuie să verifice o anumită abilitate.

    4. Punctul potențialul.
De ce vrei să dezvolte această abilitate? Ar putea beneficia de această abilitate pentru tine si oamenii din jurul tau? Care este scopul tau? Aceste întrebări vă vor ajuta să meargă în direcția cea bună.

    5. Planul.
Planul ajută la realizarea oricărui obiectiv mult mai rapid. Dacă doriți să realizeze potențialul dumneavoastră cât mai curând posibil, apoi face un plan. Decide ceea ce trebuie să faci și cum ai de gând pentru a obține această făcut. Face un program de acțiunile tale. Nu uitați să includeți o cronologie în programul dumneavoastră.

    6. Fii gata pentru a începe realizarea potențialul acestuia.
Amintiți-vă că primul pas - cea mai dificilă sarcină. Indiferent de ceea ce încearcă să dezvolte, este nevoie de timp și efort, așa că începe și nu a ezitat.

    7. Menține.
Poate ai nevoie de ajutorul multor oameni. O modalitate de a găsi sprijin - este de a găsi un mentor. Dacă știți pe cineva care are o mare abilitate pe care doriți să o dezvolte, cere ca persoana să vă ajute. Puteți obține îndrumări și sfaturi importante în cărți, biografii de oameni. Găsi cele mai apropiate de oameni pentru a vă ajuta să dezvolte potențialul. Dacă găsiți un suport, atunci acesta va fi mai ușor să înceapă să pună în aplicare abilitățile lor.

    8. Practică.
Tu nu se poate dezvolta capacitatea pentru o încercare mai mult, sau chiar o săptămână. Practica construiește competențe și abilități noastre, ajutând pentru a extinde experiența noastră, creează obiceiurile noastre. Poate chiar cheia pentru dezvoltarea potențialului - aceasta este o practică constantă.

    9. Apreciem potențialul.
Când primiți un cadou, vă mulțumesc celor care au trimis la tine. Prin urmare, este important să fim recunoscători că vă oferă potențialul. Astfel încât să puteți deschide noi oportunități. Amintiți-vă că puteți îndeplini potențialul lor la orice varsta, indiferent de poziția pe care nu au fost. 9 În urma acestor pași, vă va fi capabil să dezvolte potențialul în sine, și pentru a atinge astfel obiectivele personale și profesionale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu