luni, 16 decembrie 2013

Babysitting sau dădacă la chemare: cum să organizeze propria afacere

Copii - florile vietei, și pentru ei au nevoie de îngrijire constantă și îngrijorare. Dar părinții nu sunt întotdeauna în măsură să se dedice în întregime de copiiilor. Apare, prin urmare, cererea pentru servicii legate de educația copiilor în timpul absenței de ingrijitorii lor imediate. În acest context , este logic să ia în considerare o idee de afaceri pentru a oferi servicii de babysitting.
Cerințe preliminare
Pentru a pune în aplicare ideile nevoie desemnat educație în primul rând profesional. Părinții încredințeze copilul lor doar pentru un om care îi va convinge de abilitățile lor. De obicei, babysitting pot efectua la domiciliu persoanelor care au beneficiat de formare a cadrelor didactice și au experiență în instituțiile relevante, cum ar fi în centre educaționale pentru copii. Este de remarcat faptul că există cursuri de parenting, după care certificatele sunt eliberate, care pot fi, de asemenea, folosite ca dovadă a competenței lor.

În plus față de educație specială, asistenta trebuie să ofere informații cu privire la experiența de muncă în acest domeniu. O astfel de experiență este de obicei susținută de scrisori de recomandare de la părinții lor .
De multe ori , cu bucurie se dedice îngrijirii pentru alti copii ca o bona , mama de succes care a ridicat mai multe dintre copiii lor .
Servicii de opțiuni
De îngrijire a copiilor de afaceri poate fi efectuată în două moduri: ca un îngrijitor la domiciliu sau ca o asistentă de gardă. Și el și alte opțiuni au avantaje cât și dezavantaje. Primul cere o investiție inițială globală, dar nu este însoțită de costuri mari înprocesul activităților ulterioare. În al doilea rând, dimpotrivă, necesită o investiție minimă, dar include articole de cheltuieli suplimentare legate excursii clienților .
Investiție inițială în afaceri de a furniza un serviciu de babysitting
Pentru a pune în aplicare această idee în practică va necesita un număr de investiții. Pentru a oferi servicii la domiciliu, trebuie să aveți camera în care copilul va petrece timpul. Acest lucru poate fi o cameră separată sau un apartament întreg. Este important ca, pe lângă camera de joc,cameră avea o bucătărie, pentru a asigura dieta copilului. Cea mai bună opțiune ar fi de a plasa elevii într-una din camerele unde puteți juca, de lucru și organizează prânz. Un astfel de echipament sediul poate costa 10-50 de mii de lei.
Pentru copii de diferite vârste au nevoie de diferite jocuri și programe educaționale, care trebuie să fie disponibile în practician asistenta. Astfel de elemente pot fi lăsat pe copiii lor, în caz contrar ele nevoie pentru a cumpara de la magazin de jucării. Costul de achiziție poate varia de la 1 la 5 de mii de lei.
La iesirea din casa, asistenta va trebui să cheltui bani pe o excursie la destinație și a reveni la sfârșitul serviciului . De multe ori trebuie să se întoarcă la o dată ulterioară, deci trebuie să vă gândiți de transport proprii sau taxi. Cheltuielile de deplasare sunt plasate în serviciu și prețul sunt negociate cu clientul în prealabil.
Trebuie să se gândească atragerea clienților . În plus față de metodele tradiționale - anunțuri în ziare și din gură în gură , puteți căuta pentru ei prin intermediul internetului . Există site-uri de unde puteti posta anunturi gratuite pentru a oferi servicii de babysitting . De asemenea , găsirea dispuși să folosească serviciile pot fi răspândite prin intermediul cardurilor de afaceri în grădinițe , școli și cercurile de învățământ .
Venituri
O oră de babysitting costă diferit , în funcție de regiune și fluxul de lucru complex. În medie, rata este de 10 - 50 de lei pe oră. Astfel, suma totală poate varia destul de mult, în funcție de volumul de muncă și nivelul de salarizare, dar, în practică, în marile orașe, asistenta, ale cărui servicii sunt în cerere, se poate conta pe un venit lunar de aproximativ 4000 de mii de lei. În cazul de lucru în seara sau la sfârșit de săptămână în valoare de creșteri de lucru.
Lucrul cu copiii din mai multe persoane provoacă emoții pozitive, dar chiar mai mult din plăcere poate fi obținută în caz de plată buna. Aceste două aspecte sunt ușor de a combina cu propriile afaceri pentru a oferi servicii de babysitting. Această idee va permite mai multe pentru a obține o recompensă decentă pentru angajarea în dragoste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu