luni, 16 decembrie 2013

Care sunt francizile pentru afaceri mici?

Mulți dintre cei care doresc să înceapă propria afacere și să se implice în mod activ în afaceri, consideră că primul pas este incredibil de dificil. De foarte multe ori această complexitate ar trebui și descuraja potențialul de afaceri de a rula o afacere profitabila si de succ. Soluția ideală în acest caz, poate fi de cumpărare o franciza pentru întreprinderile mici. Propuneri similare în majoritatea nu necesită investiții uriașe, ceea ce este extrem de important pentru cei care sunt doar de bine - citit drumul lor în afaceri.
Franciza ieftin, ceea ce poate fi?
Aceasta este o franciza în principiu, și modul în care funcționează acest sistem, am menționat deja. În francize de top în ultimii ani, împreună cu gigantii de tranzacționare on-line sunt din ce în ce parte și oferte relativ ieftine de la mijlocii, dar cu un succes dovedit in firmele de pe piață.
Cele mai populare și accesibile francize sunt segmente de piață în mod tradițional populare: vânzări de îmbrăcăminte pentru copii, catering de afaceri, produse de panificatie. De asemenea, domenii populare, cum ar fi producția și vânzarea de jucării, în special în curs de dezvoltare și logice, precum și de vânzare de îmbrăcăminte pentru femei, la prețuri accesibile.
Din ce în ce în ce mai populare de franciza online, care nu numai că nu necesită o investiție semnificativă, dar, de asemenea, vă permite de a conduce vânzări, fără utilizarea de spațiu mare de vânzare cu amănuntul și a atrage număr mare de personal. Deschide magazin online, cu ajutorul unei francize este foarte ieftin - prețul mediu variază de la 3 la 15 mii de dolari. Costul include achiziționarea francizei și magazin on-line, precum și achiziționarea de bunuri de pornire de ambalaj. În viitor, deoarece stocurile sunt vândute, acestea vor trebui să completeze: acesta trebuie să fie, de asemenea, luate în considerare la calcularea costului de a începe o afacere. Cu aceasta puteți alege aproape orice direcție a comerțului de produse cosmetice si parfumuri la piese auto si gadget-uri mobile.
Cum de a alege corect franciza pentru întreprinderile mici?
Deoarece cele mai multe dintre aceste francize este relativ ieftin, la start-up antreprenorii au adesea îndoieli cu privire la fiabilitatea acestor firme. Nu pentru a arunca bani deoparte și să nu devină în stare de faliment imediat după deschidere, va trebui să acorde atenție la nuanțele următoarele:
cât timp rulează companie franciza pe piață și cât de multe francize are deja:
cât de mare un procent de drepturi de autor ( uneori, companiile nu sunt siguri de stabilitatea lor în mod deliberat se exagereze, încercând astfel să câștige cât mai mulți bani într-un timp scurt );
cât de mare este pachetul oferit de companie pentru francizele sale ( uneori pachet de cost de pornire nu poate include primul lot de produse, și, prin urmare, costul de deschidere de evacuare va crește de mai multe ori ).
Franciza ieftin necesită un studiu aprofundat de toate nuanțele: caracteristicile de finanțare, la specificul de formare. Dar de multe ori cel mai simplu și cel mai accesibil mod de a verifica succesul său este o conversație cu cei care au devenit deja un francizat al companiei.
Rezumat
Achiziționarea o franciza poate fi un prim pas pe drumul spre o afacere de succes și profituri mari, și pe drumul spre faliment. Pentru a evita problemele și de a lua decizia corectă, aveți nevoie pentru a examina în detaliu toate oferte disponibile în piață și selecta doar pe cele care vă inspiră încredere deplină. O atenție specială trebuie să fie dacă sunteți în căutarea pentru franciza ieftinee, care necesită o investiție minimă: astfel de propuneri pune de multe ori prea multe capcane care devin evidente numai după începerea francizatului.

Un comentariu:

  1. http://www.vomos.biz pot fi gasite o multime de programe comerciale, ce pt fi descarcate gratuit. Zilnic sunt postate mai multe programe comerciale, pe care le puteti descarca gratuit.

    RăspundețiȘtergere