luni, 16 decembrie 2013

Ce să aleagem - producție, comerț sau servicii ca afacere?

Activități de selectarea pentru antreprenor devenire - primul și poate cel mai important pas pe drumul spre partea de sus de afaceri. La urma urmei, în cazul în care direcția inițială de mișcare sunt corecte , puteți conta pe succes și profit maxim. Trei tipuri principale de afaceri - este furnizarea de servicii și organizații, comerțul și producția de bunuri publice. Fiecare dintre ele are argumentele sale pro și contra, a căror analiză va ajuta să înțelegeți de unde să înceapă propria afacere.
Furnizarea de servicii ca o afacere
Astăzi, multe companii optează pentru acest domeniu de activitate, datorită faptului că este nevoie de aproape nici un cost pentru a începe propria afacere. De fapt, această afacere de la zero, cu investiții minime și destul de feedback bun, mai ales atunci când este vorba , de exemplu, crearea și promovarea de site-uri, reparații computer sau școală pentru tinerii părinți.
Dar un dezavantaj semnificativ al acestei afaceri este nevoia de a avea experiență într-un anumit domeniu, de servicii implică abilitățile antreprenor nu posedat de către clienții săi. În acest sens, propria afacere opțiunea nu este pentru toată lumea.

Producție ca o afacere
Cel mai adesea, acest tip de afacere este perceput ca devenire antreprenori destul de complicate și necesită o bază materială bună pentru descoperire. Desigur, pentru acest punct de vedere există toate motivele, pentru că chiar și cea mai mică linia de producție deschis este mult mai dificil decât să pună în aplicare cort acceptabil.
Dar principala dificultate de producție ca o afacere - nu se solicită finanțare, și de a stabili de vânzări. Dacă avem în vedere că în prezent majoritatea bunurilor de consum produse de companii mari, care pot oferi preturi mici, din cauza volumului mare de produse, mici întreprinzători va fi foarte dificil să concureze cu astfel de giganți.
Experții susțin că mult mai profitabil astăzi pentru a dezvolta produse inovatoare și apoi ajusta producția lor decât versiunea de lansare miime de detergent sau paste regulat, care este deja pe piață supra- saturate.
De asemenea, un aspect negativ în producția de bunuri este considerat "lentoarea" de afaceri. Este foarte dificil de a reconstrui, în conformitate cu noile tendințe, și de a schimba tipul de produse în cazul unor fluctuații semnificative în cererea de consum și chiar imposibil.
Tranzacționare ca o afacere
Cea mai simplă și nu necesită cunoștințe și competențe specifice de opțiune antreprenoriatului. Ea nu are nevoie să fie de înaltă calificare într- un anumit domeniu de cunoaștere, și nici nu există o nevoie de injecții financiare mari. Dimensiunea de capital de semințe pot fi minime - principalul lucru care a fost suficient pentru achiziționarea de primul lot de produs și organizarea de evacuare. De multe ori, puteți chiar deschide cu ajutorul de subventii de la Centrul ocuparea forței de muncă sau propriile economii mici.
Perioada de recuperare de acest tip de afacere este mult mai mică decât cea a producției, ca urmare a faptului că revenirea la costul relativ mic de a cumpăra un produs mult mai ușor decât recupera în industria de finanțare. Acesta este motivul pentru care este comerțul aleg din ce în ce oamenii de afaceri încep. Dar, în același timp, și concurența de aici este foarte mare, astfel încât această activitate necesită o îngrijire constantă și controlul capului - este necesar să se caute pentru furnizorii de profitabile, să stabilească un sistem de marketing pentru a monitoriza dinamica de vânzări.
Alegeți costuri de activitate, bazate pe trei factori: mărimea sumei pe care sunteți dispus să-și petreacă cu privire la deschiderea cazului, cunoștințele și abilitățile în domeniul antreprenoriatului, precum și înclinația personală a unui anumit tip de activitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu