miercuri, 8 ianuarie 2014

Cum sa faci bani pe clipuri video pe Internet

Modul de a face bani din clipuri video de pe Internet
Odată cu apariția internetului în viața noastră, o mulțime s-au schimbat. Internetul face posibilă pentru a găsi instantaneu orice informații cunoscute de om, pentru a vorbi cu oameni din diferite țări, în timp real, și, desigur, pentru a face bani. Printre multe moduri, inclusiv copywriting, crearea de site-ul dvs. și așa mai departe, mulți sunt atrași de posibilitatea de a valorifica videoclipurile, plasându-le pe cel mai mare portal video de pe YouTube.

Pentru ce Youtube plateste bani?
Cu siguranță știți exemple de oameni care au devenit celebri prin intermediul internetului. Cele mai multe dintre ele au postat clipuri video lor, fie a înregistrat melodii sau capturat pe internet acasă un spectacol. La prima vedere, se pare că oamenii o fac numai în scopul de a deveni celebri. Această opțiune nu poate fi exclusă, dar, în plus, se obține bani foarte buni pentru munca lor.
Cu toate acestea, se poate aduce bani reali, uneori chiar mai mare decât munca de birou.
Câștigul pe filme se permite din publicitate. Mai multe vizualizări video, mai multe persoane au văzut reclamele banner, și ei sunt interesați. În medie, YouTube plateste aproximativ 3 dolari pe mia de afisari. La prima vedere, se pare că pentru a face astfel de citate ireal. Introduceți una dintre cele mai populare canale, în cazul în care numărul de abonați se măsoară în zeci de mii, și punctele lor de vedere de fiecare film - sute de mii. Calcule matematice simple arată deja că clipurile video pot câștiga o mulțime de bani.

De unde să încep?
Principala și cea mai dificilă întrebare novice videoblogger - este alegerea temei. Puteți trage, de călătorie, de moda sau filme psihologice, cel mai important, de a avea propriul său public. Video ar trebui să fie interesant și informativ, sau amuzant si vesel, numai atunci oamenii te vor vedea, și tu, la rândul tău, câștigi venituri. De asemenea, important este calitatea imaginii și a sunetului. Desigur, există cei care au început să ia primele clipuri video de pe webcam built-in, dar aceste filme sunt rareori populare, în calitate de utilizatori este mult mai plăcut să se uite mai bine produsul. Nu este necesar să se întârzie durată. Aflați pentru a face clipuri video scurte, dar cu o concentrație mare de informații.

Aspecte tehnice ale câștigurilor pe filme
În cazul în care la dispoziția dumneavoastră încă nu ai aparatul de fotografiat, care ar trage video de înaltă calitate, aveți nevoie pentru a pune acest produs, în primul rând. Cele mai de succes clipuri video videoblogger trage de pe SLR aparat foto cu inregistrare video. Prețul este destul de mare - de la 500 de dolari. Dacă nu sunt dispuși să-și petreacă atât de mult pe echipament, magazin de aparat de fotografiat digital, cu optica bune, un microfon și posibilitatea de a înregistra video HD. Aceste opțiuni bugetare în lumina bun poate trage film foarte bun.
Examina unul dintre programele de procesare video. Pentru film a fost distractiv pentru utilizatori, trebuie să facă un frumos și informativ. Scurt, dar calitatea video - cheia succesului. Acesta a fost în timpul asamblării eliminat toate inutile, puteți adăuga muzică de fundal sau ca un screensaver.

Sfaturi finale
Nu-ți fie frică să încercați. Amintiți-vă că toate cunoscute "yutubery" a început la fel ca și tine. Dacă ați face un film bazat pe acele sfaturi care sunt de mai sus și în mod corespunzător puneți-l pe canalul tau câteva sute de hit-uri, veți avea deja. Și dacă puteți atrage telespectatorii și va lansa filmul cel puțin o dată pe săptămână, pentru prima lună a numărului de abonați și poate crește până la 1000. Cel mai important lucru în această - faci ceea ce iti place, si ca-minded oameni pentru a vă ajuta să găsiți întrebările-cheie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu