vineri, 21 iunie 2013

Povestea de succes a lui Li Ka-shing - cel mai bogat chinez din lume

Li Ka-shing - "Superman", în Hong Kong, multimilionarul și cele mai bogat din Asia. Astăzi, averea sa este estimată la 25,5 miliarde $ la 81 de ani, si pe locul 9 în lista celor mai bogati oameni din lume, dar cu toate acestea poarta un ceas ieftin și un costum negru regulat.

Prima afacere - flori de plastic
Povestea de succes a Li Ka-shing - un exemplu viu de modul în afară de orice puteți obține tot ceea ce există voință, munca grea, perseverenta si un cap bun. Din copilărie, Li Ka-shing a fost forțat să muncească din greu, pentru că, după moartea tatălui său, el a fost singurul care intretine familia. Lee a devenit primele flori de plastic de afaceri. De Lee a luat proiectul său foarte serios colectarea de bani salvate pe tot și rețete elaborate cu grijă pentru flori de plastic, care a fost conceput aproape nu trebuie să difere de cei vii.

După moartea tatălui său Ka-shing a primit un loc de muncă într-o fabrică pentru a produce produse din plastic, în care el a fost capabil de a economisi destui bani pentru a începe o afacere, precum și pentru a câștiga experiență și cunoștințe. Aproximativ 7 ani, Li Ka-shing eclozat ideea de afaceri și de a face bani de la punerea sa în aplicare. În acest timp el a avut, de asemenea, să lucreze un profesor și un comerciant mic.
În 1950 a deschis o fabrică pentru producția de flori de plastic. Produse de calitate cumpărat imediat, în plus față de primele zile de Li Ka-shing a fost capabil să câștige o reputație ca un partener sincer și de încredere.

Un profesor care a devenit un "Superman", în Hong Kong
În 1967, atunci când Hong Kong a fost proteste febrile împotriva regimului comunist, iar oamenii speriați au părăsit orașul, Li Ka-shing pentru o melodie a început să cumpere terenuri și proprietăți pentru banii pe care ia adus-o afacere de flori. Calculul lui a fost actualizată - revolte în curând sa încheiat și bărbați sa întors în oraș, în timp ce Lee a pus o bază solidă pentru viitorul imperiului său de afaceri.
Astăzi este dificil să numească orice zonă de producție, care ar fi Li Ka-shing nu și-a pus mâna. Printre principalele surse de venit - comerț, imobiliare, IT, tehnologie, mass-media, comunicațiile mobile, investitii, etc Pur și simplu pune, Li Ka-shing face tot ce-ar putea aduce un venit constant. De cei mai conservatori estimeaza costul de afaceri Li Ka-autobuz este de aproximativ 83 de miliarde de dolari pe el are sute de mii de oameni din întreaga lume. "Superman", în Hong Kong este numit, deoarece o mare parte din acest oraș aparține Li Ka-Shin.
Cu toate acestea, omul de afaceri nu se contracta de la a face fapte bune. O și o jumătate de milion de starea sa merge la caritate, în special pe educație și cercetare. În viitor, Li Ka-shing planuri de a cheltui pe fapte bune, nu este mai puțin de o treime din venitul lor.

Cum de a face bani? Sfaturi de la Li Ka-Bus
Secretul succesului a lui Li Ka-shing a declarat crezul de viață: "În afaceri, nu vă fie frică de pierderi: faptul că pierderea poate părea, de fapt, transforma într-un profit." Și în acest miliardar asiatic a făcut pe experiența personală. Într-o zi el a făcut o înțelegere cu omul de afaceri american, care in ultimul moment sa rupt. El a propus Ka-Shin compensare bun, dar el a refuzat. Un pic mai târziu, Lee a fost așteptam la un ordin de mare. După cum sa dovedit, omul de afaceri american sfătuit lui colegi de-antreprenor Li Ka-bus, ca un om de afaceri decent si onest. Astfel, el a fost capabil să negocieze un contract mai favorabil, au pierdut cel anterior.
Astăzi, o mică fabrică pentru fabricarea de flori de plastic care a fost o dată la Li Ka-autobuz de pornire - o companie mare exploatație sub numele de Cheung Kong. Acesta poate fi considerat baza imperiu de afaceri Lee. La 15, el a avut nici o idee cum de a deveni un milionar, și în 81 are o avere mare și este întotdeauna dispus să împărtășească experiența lor cu antreprenorii începători.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu